Grof de Crow
Početnik
- Poruka
- 27
Meridu imam, skoro je neuništiva,svi delovi su extra,još sam imao ČETVRTASTE gume,ubica![]()
Merida biciklovi su extra,ali je zato i cena....mislim da je najjeftiniji model preko 20000din
prezadovoljan sam bajkom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meridu imam, skoro je neuništiva,svi delovi su extra,još sam imao ČETVRTASTE gume,ubica![]()
mislim da mu je cena 3000-8000 dolaraPerverzije![]()
Neko me zvao?Meridu imam, skoro je neuništiva,svi delovi su extra,još sam imao ČETVRTASTE gume,ubica![]()
Neko me zvao?
Ma preterujete s tim bajkovima
Ovaj momak je skoro 4000km američkog Route 66 prevezao na bajsu vrednom 50 dolara!
Waldthaler Tilmann je jedan od najvećih cikloturista koji je bukvalno obišao svet uzduž i popreko na svom dvotočkašu i njegova su putovanja velika inspiracija svima nama koji vozimo radi uživanja u vožnji, putovanja i avanture![]()
To je FOX Racing Shox DHX Airhttp://www.google.com/imgres?imgurl...&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0&biw=1280&bih=641
jel mozete da mi kazete koji je ovo tip zadnjih amortizera![]()
@Bombas
Mozhe naravno, samo ja bi ti ipak preporuchio da stavish keramichke diskove od BMW M3 sa duplim brembo cheljustima, te su mnogo bolje od skuter kochnica. A felne od skutera mozhesh da zadrzhish samo mora malo da se budzhi...![]()
Posto sam pokusavao dosta puta a nisam uspjeo zanima me kako da podignem bajk na zadnji tocak...