goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Nob hill : San Fransisco
Kakav li je filing spuštati se niz ovo Čudo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,zato volim siroki slik,sa njim se lakse kontrolise bajs a i ovaj moj je otporan na habanje,kad dodje vreme zamenim mesta prednjoj i zadnjoj

![]()
Me gusta![]()
dzordze,ja te poslušao da ne uzimam nozicu za bajs,a stvarno mi nije ni trebala kad je vozim po gradu,al zato kad sam išao na zlatibor,popizdeo sam koliko puta nisam imao gde da oslonim bajs,čak par puta je pao od tereta
zato je uzimam pre nego što opet krenem tako negde dalje...
kad mogu da vozim i paktreger(alu) mogu i nozicu,lakše će mi biti :-D
ovako se lepo naviknem na teži bajs,pa kad budem prešao na lakši ima da letim :-P

ok brate sta da ti kazem ja vozim bajk 20god i nikad mi nije trebala..ili naslonim za zadnju gumu ili na pedaludzordze,ja te poslušao da ne uzimam nozicu za bajs,a stvarno mi nije ni trebala kad je vozim po gradu,al zato kad sam išao na zlatibor,popizdeo sam koliko puta nisam imao gde da oslonim bajs,čak par puta je pao od tereta
zato je uzimam pre nego što opet krenem tako negde dalje...
kad mogu da vozim i paktreger(alu) mogu i nozicu,lakše će mi biti :-D
ovako se lepo naviknem na teži bajs,pa kad budem prešao na lakši ima da letim :-P
,zakucam se iza nakog i tako mi tesko pada da mu gazem ,ciko,ciko mozete samo malo da pomerite vasu sporu pesacku guzu,pa milim za njim, ovako stisnes dugmence i kao policija po rotacijom
al sam zato zviznuo juce na stazi znaci iz peta sam ih istreso znas kako su potrcali