Biciklizam

xixi nije moj
11049655_10205619081771554_6649954705949808447_n.jpg

Ima li ovde na Krstarici, bilo gde, kakva preporuka za izbor bicikla. Ne mislim na određeni tip i marku, nego na osobine koje treba gledati.
Sada su već toliko raznovrsni da nije lako odabrati.

Ima li ovde na Krstarici, bilo gde, kakva preporuka za izbor bicikla. Ne mislim na određeni tip i marku, nego na osobine koje treba gledati.
Sada su već toliko raznovrsni da nije lako odabrati.
veruj da je lako samo nemoj jeftino da gledas, jer kad jednom uzmes dobre delove neces izgubiti puno na vrednosti,sad za 400-500e uzimas full xt ,dobri tockovi i vila i miran si

120km do rume raspadoh se i smrzoh

Bicikl bi trebalo da služi na asfaltu, po gradu i za kratka rastojanja (do oko 40 km). Istovremeno bi trebalo da bude što lakši i što manje glomazan - zbog svakodnevnog iznošenja i unošenja.
Kako izabrati veličinu točkova (28, 26, 24 ili 20"), dužinu i visinu okvira, na šta još obratiti pažnju?

ram je tu najmanje bitan to jes jedna od jeftinijih stavki,samo je bitno odabrati pravu velicinu prema visini,naravno neka zvucna marka nije na odmet,mozda ti se svidi pa kazes ja bih sad malo duze ture,100 km vidim da mogu,mozda do mora bajsem,onda lako izvuces novac dodas malo i uzmes bolju klasu,26'' tockove uzimas 27.5 i 29 je aktualno ali ne za nezahtevnije voznje i to sto se prodaje nije klasa samo izvikano trenutno necemo o njima,grupa delova treba da je presudna xt uvek predlazem,ako se ima para za foxa onda neka druga vila,recon,reba,tockovi malo bolji industrijski lezajevi,jer se na njima dosta gramaza ustedi

- - - - - - - - - -

u svakom slucaju reci ces koliko para dajes ,visinu,i naci cemo nesto u tom trenutku najbolje i najpovoljnije,sad se i kupuje zimi

ne vredi brate v break i dzabe da mu da ,bacene pare greota ulagati kad nesto ode a trosi se i bandas,kod diskova samo rotori i paknovi a traju po par godina u zavisnosti od voznje,ovaj cube je s rebom 400 inace s reconom bi vredeo i vise
130767KL2950036284_560937decfd7d.jpeg

iskren da budem, meni je uživanje i u tom čišćenju podmazivanju :) a i nije sve tako crno kao što izgleda na slikama :)

Volim i ja to. Pogotovo kada dodje prolece pa je rasturim skoro celu pa je celu detaljno ocistim pa podmazem... Tolika sam picajzla da na lancu svaki sastav karika posebno podmazem:)

Ali volim to kada sam raspolozen a ne zato sto moram zbog voznje po blatu.

Volim i ja to. Pogotovo kada dodje prolece pa je rasturim skoro celu pa je celu detaljno ocistim pa podmazem... Tolika sam picajzla da na lancu svaki sastav karika posebno podmazem:)

Ali volim to kada sam raspolozen a ne zato sto moram zbog voznje po blatu.

pa dobro, sve ima svoje čari, nikad srećniji nisam bio nego prošle godine kad nas je na brdu uhvatila kiša pa na svakih 100m padneš, točkovi klizaju samo piče, kući sam se vratio ceo kaljav ali i ispunjen... da su mi dali 10 bajseva da čistim ja bi ih čistio sa zadovoljstvom :)

Back