Биће рата кажу сви... или ПАХНЕТ ВОЈНА

I opet , nista od toga .... ljudi su malo pametniji i znaju da nema vajde od novog svetskog rata :roll: Pogotovo ne nuklearnim oruzjem .
A vi sto vam dosadno kuci pa prizeljkujete neke ratove , uzmite neki hobi da vam ubije dosadu ...
Замисли себе рецимо неке тамо 1937 или 8.-е године прошлог века...
Седимо, ћаскамо, сви који прате шта се дешава у Европи забринути су, јер им све мирише на рат и невољу, а ти, вероватно оптимиста по карактеру (али без покрића, НАЖАЛОСТ), кажеш, као и сада: ма не претерујте људи, какав рат, позивајући се на људски разум, и на то да су се људи сигурно опаметили од Првог светског рата, и да неће поново - тако паметни - срљати у ужас који доноси сваки рат...
Нажалост, људски разум је прецењен и човек увек доказује у разноразним ситуацијама да није најсавршеније биће које учи на својим грешкама.
Уосталом, они који су једном бацили нуклеарну бомбу, нису се променили, напротив, постали су много гори од тог времена... Зашто мислиш да то неће поновити сада кад су у таквој кризи???

Не, не прижељкујем га наравно, као што га ни Руси не прижељкују, али ако идиоти крену са нападом покушавајући да изазивањем ратова себе извуку из блата - не може човек као ној да завуче главу у песак и чека да све прође. Наравно да не прижељкујем рат, а то што пишем ватрено, везано је за тему... па не можеш о рату писати као кад причаш о рецептима са комшиницом, нпр. тема о томе како се прави домаћи ајвар и о могућности избијања Трећег светског рата, ако ти није јасно, разликују се бар мало...;)

MOŽEŠ...MOŽEŠ...;)

Taj...DOMAĆI AJVAR...bi bio tvoja kreacija i zadovoljstvo...i tu možeš da uneseš i ..SVOJE EMOCIJE...da ga ..HVALIŠ...PROMOVIŠEŠ KAO UKUSNU I ZDRAVU HRANU...ITD

A...za ...RAT...ne treba puno ..VATRE I EMOCIJA...pogotovo ako...NISI UČESNIK...tj ako...NE MOŽEŠ DA UTIČEŠ NA NJEGOV ISHOD..
:sad2:.

RAT...POGOTOVO GLOBALNI....NIKOME NIKAKVOG DOBRA NEĆE DONETI
--------------------------
Treba se povremeno ...PODSETITI...NA.. SVE KONSEKVENCE I POSLEDICE KOJE RAT DONOSI...DA BI ŽELELI I VOLELI ..
:ok:..MIR..:ok:.

TAKVA TEMA TREBA DA BUDE ...INFORMATIVNA...A... NE...NAVIJAČKA

MOŽEŠ...MOŽEŠ...;)

Taj...DOMAĆI AJVAR...bi bio tvoja kreacija i zadovoljstvo...i tu možeš da uneseš i ..SVOJE EMOCIJE...da ga ..HVALIŠ...PROMOVIŠEŠ KAO UKUSNU I ZDRAVU HRANU...ITD

A...za ...RAT...ne treba puno ..VATRE I EMOCIJA...pogotovo ako...NISI UČESNIK...tj ako...NE MOŽEŠ DA UTIČEŠ NA NJEGOV ISHOD..
:sad2:.

RAT...POGOTOVO GLOBALNI....NIKOME NIKAKVOG DOBRA NEĆE DONETI
--------------------------
Treba se povremeno ...PODSETITI...NA.. SVE KONSEKVENCE I POSLEDICE KOJE RAT DONOSI...DA BI ŽELELI I VOLELI ..
:ok:..MIR..:ok:.

Ниси у праву.
Ајвар је нешто што је за сваку српску жену нормално, подразумева се да ће га кад тад направити некоме кога воли, и ту не треба страст ни ватра, осим док се пеку паприке - ал ми не говоримо о тој, него о унутрашњој ватри, која покреће човека кад пише о нечему што га узнемирава на било који начин. Мене могућност рата у коме опет може да погине толико људи, узнемирава, можда неко то може да поднесе мирно, али неки од нас не.
Само погрешно тумачиш оно што сам писала, то је све.

А ми помогне каменом секиром . :bye:
Когда Россия хочет мира - она берёт в руки оружие.
Морам да преведем твој потпис Сергеј, много је добар:
КАДА РУСИЈА ХОЋЕ МИР - ОНА УЗИМА ОРУЖЈЕ У РУКЕ.
(превентивно) Тооооооооооооо браћо Руси. Нек се презнојавају и дрхте, нека лају ссуке фашистичке, али нека мирују...

Poslednja izmena:
...
Treba se povremeno ...PODSETITI...NA.. SVE KONSEKVENCE I POSLEDICE KOJE RAT DONOSI...DA BI ŽELELI I VOLELI ..[/SIZE]:ok:..MIR..:ok:.

Извини, али ово би требало да подсетиш американце и њихове верне слуге - на неком америчком форуму (наравно ако ти дозволе да зинеш), не нас, јер ОНИ СЕ СПРЕМАЈУ ДА ПОНОВО ЗАПОЧНУ ТОТАЛНО ЗЛО И УНИШТЕЊЕ - НИКО ДРУГИ.

Москва – Представник Русије у НАТО Дмитриј Рогозин, у интервјуу за телевизију РОССИЯ 24 после оштре критике између осталог је рекао: „Зато бисмо могли да се бавимо питањем, да ли кроз шалу, или већ збиља, можда би следећи пут требало да хуманитарну помоћ возимо на тенковима“.

http://www.vaseljenska.com/vesti/mozda-sledeci-put-humanitarnu-pomoc-vozimo-na-tenkovima/

Москва – Представник Русије у НАТО Дмитриј Рогозин, у интервјуу за телевизију РОССИЯ 24 после оштре критике између осталог је рекао: „Зато бисмо могли да се бавимо питањем, да ли кроз шалу, или већ збиља, можда би следећи пут требало да хуманитарну помоћ возимо на тенковима“.

Ниси у праву.
Ајвар је нешто што је за сваку српску жену нормално, подразумева се да ће га кад тад направити некоме кога воли, и ту не треба страст ни ватра, осим док се пеку паприке - ал ми не говоримо о тој, него о унутрашњој ватри, која покреће човека кад пише о нечему што га узнемирава на било који начин. Мене могућност рата у коме опет може да погине толико људи, узнемирава, можда неко то може да поднесе мирно, али неки од нас не.
Само погрешно тумачиш оно што сам писала, то је све.

MOŽDA....MOŽDA TAKO SHVATAM ...ONO ŠTO PIŠEŠ.....( Previše ..DETALJA..;).)

Deo će da pogine,
a deo neće da preživi !
Било би најбоље да све ово остане само Исценировка...
Ядерная война! Третья мировая... Инсценировка..
Чињеница је да је прошле године, само у Москви изграђено 5.000 нових атомских склоништа, поред већ постојећих...

Žensko, a pali se na tenkove...hmmmm. Sumnjivo!
Па више волим да имам тенк него бицикло... (иако стварно волим ону Борину: "на бицикло овде сам навикло...")
Пре неколико дана председница Индије Пратибха Патил, провозала се у руском тенку Т-90, и баш јој завидим...:)
http://oko-planet.su/politik/politi...tml?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
» Президент Индии проехала на российском танке Т-90
6-12-2011, 13:36 | Политика » Оружие и конфликты
Президент Индии Пратибха Патил, совершила поездку на российском боевом танке Т-90.

Па више волим да имам тенк него бицикло... (иако стварно волим ону Борину: "на бицикло овде сам навикло...")
Пре неколико дана председница Индије Пратибха Патил, провозала се у руском тенку Т-90, и баш јој завидим...:)

Ok, ja sam oduvek voleo moćne mašine poput tenkova ali mi je malo bilo čudno za tebe... Ok tvoje pravo, ali zar ne bi pre volela nekog roze jednoroga koji bi te nosio na leđima umesto tenka? :D

Нажалост, људски разум је прецењен и човек увек доказује у разноразним ситуацијама да није најсавршеније биће које учи на својим грешкама.
Уосталом, они који су једном бацили нуклеарну бомбу, нису се променили, напротив, постали су много гори од тог времена... Зашто мислиш да то неће поновити сада кад су у таквој кризи???
Jednostavno , ameri nisu vise jedini koji imaju nuklearno oruzje , koje se razvilo od tada . Jedna je stvar bombardovati nekog koji ti ne moze vratiti istom merom a druga rizik od nuklearnog rata , nuklearne zime i unistenje covecanstva .

Когда Россия хочет мира - она берёт в руки оружие.
Морам да преведем твој потпис Сергеј, много је добар:
КАДА РУСИЈА ХОЋЕ МИР - ОНА УЗИМА ОРУЖЈЕ У РУКЕ.
(превентивно) Тооооооооооооо браћо Руси. Нек се презнојавају и дрхте, нека лају ссуке фашистичке, али нека мирују...

Извини, али ово би требало да подсетиш американце и њихове верне слуге - на неком америчком форуму (наравно ако ти дозволе да зинеш), не нас, јер ОНИ СЕ СПРЕМАЈУ ДА ПОНОВО ЗАПОЧНУ ТОТАЛНО ЗЛО И УНИШТЕЊЕ - НИКО ДРУГИ.

Ја бих волела да добијем један тенкић за рођендан... ПУТИНЕ!!!!!!!!!!:) :heart:
Је л може овај из рекламе...

OPET PO STAROM...:hahaha: ( Da mi nije smešno..bilo bi mi žao. )

TOLIKO...O... ZABRINUTOSTI... I ...VATRENOSTI...
:per:

ALI...NISI TI KRIVA

KRIV JE TVOJ TATA....TREBALO JE DA SE RODIŠ...KAO .
:ok:..MUŠKO..:ok:..( :hahaha: )

Ok, ja sam oduvek voleo moćne mašine poput tenkova ali mi je malo bilo čudno za tebe... Ok tvoje pravo, ali zar ne bi pre volela nekog roze jednoroga koji bi te nosio na leđima umesto tenka? :D
Стереотипно размишљање... :) (уопште, не волим розе боју јер се трудим да свет око себе не гледам из пинк перспективе ) Извини, и да постоји розе једнорог, како би могао да ми помогне у случају рата? Мислим, не верујем у летеће коњиће ни једнорогиће, иако ми је Коњић-грбоњић био најдража руска бајка, али у оклопном возилу бих се осећала сигурно- посебно у овим новим руским (скоро сам читала о њима, изгледају ми скоро као атомско склониште).
Толико о томе...
На мшс провокацију члана Којеимедадам, не намеравам да одговарам, јер је такав коментар нешто очекивано - кад нешто не разумеш, одмах се трудиш да га уденеш у некакве шаблоне... а то је већ досадно да бих се таквим стварима бавила... ;)

...
KRIV JE TVOJ TATA....TREBALO JE DA SE RODIŠ...KAO .[/SIZE]:ok:..MUŠKO..:ok:..( :hahaha: )
А можда бих ја, за све мушкарце који не виде шта се дешава, и завлаче главу у песак као нојеви, могла да напишем да су криви њихови очеви, и да је требало да се роде као девојчице... ;)
Али пошто немам намеру да настављам овако бесмислен дијалог, на овако озбиљној теми, поздрав и ако може без провокација било би добро... :bye:

Jednostavno , ameri nisu vise jedini koji imaju nuklearno oruzje , koje se razvilo od tada . Jedna je stvar bombardovati nekog koji ti ne moze vratiti istom merom a druga rizik od nuklearnog rata , nuklearne zime i unistenje covecanstva .

Njima covecanstvo nista ne znaci ako ONI nisu glavni. Posto vise ne moze da budu glavni, spremi su i za unistenje covecanstva.

На мшс провокацију члана Којеимедадам, не намеравам да одговарам, јер је такав коментар нешто очекивано - кад нешто не разумеш, одмах се трудиш да га уденеш у некакве шаблоне... а то је већ досадно да бих се таквим стварима бавила... ;)

NO COMENT

SVE SI REKAO / LA
...;)²
----------
:bye:

Poslednja izmena:
Стереотипно размишљање... :) (уопште, не волим розе боју јер се трудим да свет око себе не гледам из пинк перспективе ) Извини, и да постоји розе једнорог, како би могао да ми помогне у случају рата? Мислим, не верујем у летеће коњиће ни једнорогиће, иако ми је Коњић-грбоњић био најдража руска бајка, али у оклопном возилу бих се осећала сигурно- посебно у овим новим руским (скоро сам читала о њима, изгледају ми скоро као атомско склониште).
Толико о томе...

Ok, imaš veoma trezveno razmišljanje... Poštujem :)

1939., пред напад Немачке на Пољску.

Прича о 11. септембру је поприлично, ако не и скроз, истрошена, нарочито зато што свет све више сумња да су то САД сами извели.

За Иран им ипак треба нешто ново, али, ако буде "убедљиво" као и ово, онда је и боље да се држе овога.
Поента је да не разумем зашто им треба сва та авантура са измишљеним причама, кад, ем што су проваљени, ем им и не треба оправдање за њихова недела, они могу све.
Једино за локалну употребу, тј. за САД телетабисе...

Време је да се 70% света удружи против ових 30% гамади што урнишу ову планету.

Back