Биће рата кажу сви... или ПАХНЕТ ВОЈНА

Rat je prirodno stanje kao i mir.

Ne znam što nam se stalno podmeće ta priča...da rata nikada više ne bude? Uvek ga je bilo i biće ga . I treba decu učiti i pripremati da se snađu u tim okolnostima, a ne davati im lažnu sliku o životu.

Srbija je u XX veku imala bar 5 ratova .To mu dođe u proseku na svakih 20 godina.

Rat je sve samo ne prirodno stanje. A to sto je Srbija imala 5 ratova u 20. veku, zato je tu gde jeste.

Ko o čemu - mi o ratu. :roll: Koji vam je bre??
Могу да замислим да је таквих коментара било и 6.априла 1941. године у Београду... а било их је вероватно и 24.03.1999. године ... у Београду...
Стварно... КО О ЧЕМУ МИ О РАТУ...
Не могу да верујем шта су у Србији урадили са мушким родом... част изузецима...;)

Za rat je kao i za ljubav potrebno dvoje. Niko ne moze da ti nametne rat.
Е. да је само двоје... могло би да се заврши све на бојном пољу, као у времена добра стара... изашли би најбољи међу најбољима на бојно поље, и одмерили снаге... а данас се заједно САД, Турска и Израел спремају да изврше агресију, на једног... Да ли ће директно на Иран, или ће ударити на Сирију, очекујући да се Иран умеша, видећемо... ал на добро не мирише... Интересује ме само да ли су извори у Кремљу дошли до неког прецизнијег датума, или ће дан "Х" бити за све нас који ништа не можемо да променимо, до последњег тренутка непознат?

Е. да је само двоје... могло би да се заврши све на бојном пољу, као у времена добра стара... изашли би најбољи међу најбољима на бојно поље, и одмерили снаге... а данас се заједно САД, Турска и Израел спремају да изврше агресију, на једног... Да ли ће директно на Иран, или ће ударити на Сирију, очекујући да се Иран умеша, видећемо... ал на добро не мирише... Интересује ме само да ли су извори у Кремљу дошли до неког прецизнијег датума, или ће дан "Х" бити за све нас који ништа не можемо да променимо, до последњег тренутка непознат?

Treci svetski rat mora nekako da pocne, verovatno ce na taj nacin.

Niko ne napada iz cista mira.Ne treba dati povoda za napad.
Значи, ако следимо твоју логику, ми ни 1941. ни 1999. године нисмо нападнути "из чиста мира."
Или хоћеш да кажеш, да је ово клечање, гмизање и додворавање, снисходљивост актуелних српских властодржаца, нешто чиме се треба поносити и да то подржаваш, само да рата не буде???
Ја ипак дајем предност оружју и припремама које Руси врше већ годину дана, злу не требало...

Za rat je kao i za ljubav potrebno dvoje. Niko ne moze da ti nametne rat.

Inteligencija je ljudska moć ... isto kao što je instikt životinjska.

Problem je što je demokratija zasnovana na instiktu .... isto kao i Hitlerov nacizam.

06.04.1941.g. zašto je Hitler napao Jugoslaviju. Da te podsetim samo, Beograd je proglašen otvoreniom gradom nekoliko dana pe toga.

Back