- Poruka
- 485
jes i to sam citala pre 3 ili 4 godine, dooobra!
ja sam uzivala lilulice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes i to sam citala pre 3 ili 4 godine, dooobra!
A nista od ovog sto pisete nisam citalaIscitavam knjige po 50 puta, uopste ne mogu da kupim nesto sto je tek napisano, nije mi jasan trip - moram da sacekam da ....ostari.
![]()
ovo je moj razvojni put
tom sojer i nusic
pa rusi
pa bukovski i uzalud trazila h milera al u nasoj biblioteci nije bilo
tu se ubacio i hese pored bukovskog,kao i dilan dog
krimice,sad skorije patrisa kornvel i meri higins klark
al citam i poneku pamtnu knjigu![]()
i ja sam bila takva... dok se nisam oslobodila okova dobrog vaspitanja i ukusa.
e ja sam sunce se ponovo radja citala besomucnosinoc bila emislija o hemingvaju... resih da nadjem pokretni praznik i starac i more...
sinoc bila emislija o hemingvaju... resih da nadjem pokretni praznik i starac i more...
Aha.![]()
Ali ja stvarno ne mogu da citam Koelja kad znam od cega je napravio kompilaciju ideja.![]()
a je l da da marti misterija nije ni do kolena dilanu?![]()
Aha.![]()
Ali ja stvarno ne mogu da citam Koelja kad znam od cega je napravio kompilaciju ideja.![]()
jao sestre bronte i agatu sam citala kad idem kod tetke u gosteinace ja sam kao mala sa edicije plave pticei sa sestara bronte, jako malo dzejn ostin, preko kroz pustinju i prasumu sjenkevica i tolkinovog hobita i gospodara, skocila na agatu i selindzera... e da zaboravih igoove jadnike... to sve zacinjeno stripovima raznoraznim fantom, mandrak
i kompanija
kad bolje pogledam bas sam imala sarenu literaturu![]()
Dilanu, objektivno, niko nije do kolena (nisam napisala i nista).
ja sam mogla... ali sa 16i brzo se izlizao
Dilan.
Ja pocela sa Sirijusima (ako se neko seca, SF, hrvatsko) i najstrasnije se navukla na SF (jos uvek sam). Pa onda Hese, Kastaneda, Markes. Onda sam otkrila poJeziju.
Prever, Lorka, Bodler, Himenes....itd.
Mada cu se uvek prvo uhvatiti za SF i dalje.
@ beso
@ alal: a Rob Huna? meni najdraza Plava ptica![]()
ne to nisam imala...
najvise se secam: Langl Madlen,Kapije Vremena; džin vebster-tata dugonja (ovo mi je cak i kao maloj bilo totalno weird); Majkl Murkok- Vitez sudbine i ostale iz te price
![]()
jao sestre bronte i agatu sam citala kad idem kod tetke u goste![]()
..qq.. ja nisam smela da priznam ovo za sirijuse..
.