Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek: ovo je moj razvojni put:lol::lol::lol:
tom sojer i nusic
pa rusi
pa bukovski i uzalud trazila h milera al u nasoj biblioteci nije bilo
tu se ubacio i hese pored bukovskog,kao i dilan dog
krimice,sad skorije patrisa kornvel i meri higins klark :lol:
al citam i poneku pamtnu knjigu:rumenko:

Dilan :heart:.
Ja pocela sa Sirijusima (ako se neko seca, SF, hrvatsko) i najstrasnije se navukla na SF (jos uvek sam). Pa onda Hese, Kastaneda, Markes. Onda sam otkrila poJeziju. :D
Prever, Lorka, Bodler, Himenes....itd.
Mada cu se uvek prvo uhvatiti za SF i dalje.

a je l da da marti misterija nije ni do kolena dilanu? :)
i ja sam bila kolekcionar,sigurno kod mame im jos poneki strip
kao i alana forda(zabavljala sam se s kolekcionarom alana forda,i kad sam operisala slepo crevo tako sam se smarala da je jadan donosio 100 po 100 brojeva da citam,iako sam videla da mu nije bilo svejedno,i bezbroj puta mi je ponovio da cuvam i pazim,da ne jedem citajuci :lol: )

inace ja sam kao mala sa edicije plave ptice :heart: i sa sestara bronte, jako malo dzejn ostin, preko kroz pustinju i prasumu sjenkevica i tolkinovog hobita i gospodara, skocila na agatu i selindzera... e da zaboravih igoove jadnike... to sve zacinjeno stripovima raznoraznim fantom, mandrak :lol: i kompanija

kad bolje pogledam bas sam imala sarenu literaturu :think:

Ne vidim Tamarin post a mrzi me da se vraćam, pomenula je Dvadesetu suprugu i Svetkovinu ruža,
napisala je Indi Sundarsen, odlične su knjige...
Supruga pa ruže, prvi i drugi deo... Ostavile su me u bunilu... danima...
a čitaju se tako, što se ne ispuštaju iz ruku od početka do kraja...

inace ja sam kao mala sa edicije plave ptice :heart: i sa sestara bronte, jako malo dzejn ostin, preko kroz pustinju i prasumu sjenkevica i tolkinovog hobita i gospodara, skocila na agatu i selindzera... e da zaboravih igoove jadnike... to sve zacinjeno stripovima raznoraznim fantom, mandrak :lol: i kompanija

kad bolje pogledam bas sam imala sarenu literaturu :think:
jao sestre bronte i agatu sam citala kad idem kod tetke u goste:lol:

Dilanu, objektivno, niko nije do kolena (nisam napisala i nista).
:super::super::super:

Dilan :heart:.
Ja pocela sa Sirijusima (ako se neko seca, SF, hrvatsko) i najstrasnije se navukla na SF (jos uvek sam). Pa onda Hese, Kastaneda, Markes. Onda sam otkrila poJeziju. :D
Prever, Lorka, Bodler, Himenes....itd.
Mada cu se uvek prvo uhvatiti za SF i dalje.

..qq.. ja nisam smela da priznam ovo za sirijuse.. :rumenko:
..ostatak isti, sem kastanede.. plus miler i bukovski..i po..i tolkin.. :D

..zanimljivo je da poeziju nisam mogla da chitam dok nisam postala punoletna.. :confused:
..osim mike antica..i b. miljkovica.. :)
..nekako mi je..oduzimala previshe vremena.. :rumenko: :confused:

@ beso :lol:
@ alal: a Rob Huna? meni najdraza Plava ptica :lol:

ne to nisam imala...
najvise se secam: Langl Madlen,Kapije Vremena :super:; džin vebster-tata dugonja (ovo mi je cak i kao maloj bilo totalno weird); Majkl Murkok- Vitez sudbine i ostale iz te price:lol: to sam bas gotivila, a u trecem osnovne sam se zalepila za neku "deda volim te" porodicnu pricu, nemam pojma ko je pisao :lol:- nasla norma foks mejzer, pa edmondo de amičis-srce... ove emotivne sve pod aminim uticajem :) doduse i fantastiku i avanturu pod maminim uticajem :)

kad sam na moru otkrila zila verana... uuuu :lol:

pardon, :hahaha: verna

jao sestre bronte i agatu sam citala kad idem kod tetke u goste:lol:

ja sam pozajmljivala od tetke :lol: u stvari pod uticajem sestara od tetke koje su imale trip da mi uvaljuju literaturu pogodnu uzrastu :roll: sva sreca da su moji gajili isaka asimova (zaduzbina i sl) i naklonost ka epskoj fantastici i stripovima inace bi imala problema sa izborom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back