smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Pročitala sam kradom u autobusu jedan pasus
teška bljuvotina!!! Knjiga je inače jako popularna, prvi tiraž je rasprodat
qq

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitala sam kradom u autobusu jedan pasusteška bljuvotina!!! Knjiga je inače jako popularna, prvi tiraž je rasprodat
shto samo dokazuje kakav je ''svet'' ...Neke kultne knjige stoje godinama na polici da ih niko ne kupi ali ova je odmah kupljena..jedino ne razumem kako autorka misli da je postigla neshto,ona se sebi divi.ponosna je....ali cemu da mi je znati....Josh njeni menadzeri pokusvajau to da idealizuju '' potresna i iskrena ispovest'' ma dajte...samo je jadna...nema tu nishta potresno oko toga...Tacno se vidi koliko je riba koja je to napisala iskompleksirana cim je nazvala ''Grabljivica'' istripovala fuksa iz malog mesta koja se utripovala da je neka opasna kad u stvari...samo je...sponzorusica. Nishta posebna,fatalna,neodovljiva..kad je meni jedna od najboljih drugarica koja je citaal to rekla '' ma ona je kraljica spomenik joj treba dici...''![]()
E, ovo je potresnopa to je po meni problem, uzdizanje u nebesa takvih žena. Najgore je što se mlade devojke primaju na celu tu priču, tj da je taj način života poželjan i prihvatljiv-
A što bi neko kupio ili uzeo iz biblioteke knjigu koja nije izvikana? One knjige koje nisu imale promociju, nisu interesantne narodnim masama.
Bas sam pre neki dan pricala sa drugaricom - da li knjige koje citamo uticu na nas, i da li mogu drasticno da nas promene... i odmah smo se slozile da ne mogu... Ako neka mlada devojka otvori taj krs od knjige (ja je nisam citala, ali verujem vam na rec) i pomisli da bas tako treba ziveti, to je verovatno zato sto je ona vec u toj - ili slicnoj - prici, a knjiga joj samo potvrdjuje nesto sto ona i sama oseca...
Tako ja pricam da volim da bezim od obaveza zato sto sam mnogo citala Haklberi Fina... a u stvari sam ga citala jer mi je ta knjiga pruzala svet koji mi se uvek dopadao... Verovatno je da knjige uticu na gradjenje nekih stavova, malo po malo, ali ne drasticno... ne verujem da jedna knjiga moze da okrene coveka za 180 stepeni...
Moze...nije lose...
A Zvezdanka ce biti PR...ima poprsje da navuce muske citaoce...![]()
Naravno... samo hocu da kazem da ne mozes da postanes prostitutka samo zato sto si citala memoare neke prostitutke... nego imas sklonost ka tome, a onda te ta "potresna ispovest" inspiriserecimo...
e, to!..ne mogu te knjige promeniti...
..ali te mogu "gurnuti preko ivice"..ako si vec polusvesno virio ka ambisu..ili ka nebu..sa te ivice..
..ne mogu te knjige promeniti...
..ali te mogu "gurnuti preko ivice"..ako si vec polusvesno virio ka ambisu..ili ka nebu..sa te ivice..
..e..mnogo mi smeta ovo "zenske" knjige..![]()
meni nisi na crnoj listi - da li si videla koliko sam ti filmica preporucila, da su lagani, a da drze paznju?- nego i mene ta tema, tj. koliko knjige koje citamo uticu na nas, bas interesuje... mislim da nisi dobro postavila pitanje: svi treba da citaju istu knjigu, recimo Alhemicara - ali svako ima drugaciju licnost, i drugacije probleme... i onda svako u toj knjizi vidi ili procita nesto drugo, sa cim moze, ili ne moze, da se identifikuje...
mozda ces posle da me juris sa oklagijom po forumu
mozda ces posle da me juris sa oklagijom po forumuali za sada cu da uzivam u poljupcu...
ne znam ni o čemu pričašTacno se vidi koliko je riba koja je to napisala iskompleksirana cim je nazvala ''Grabljivica'' istripovala fuksa iz malog mesta koja se utripovala da je neka opasna kad u stvari...samo je...sponzorusica.
ne znam ni o čemu pričaš
ali sine, koliko si jadna =I
kad potežeš argument malog mesta.
ne znam ni o čemu pričaš
ali sine, koliko si jadna =I
kad potežeš argument malog mesta.
a da, nevezano za to
zašto imaš toliku potrebu da raspredaš o nečemu za šta misliš da je bezvredno đubre?
okreni glavu na drugu stranu, čitaj virdžiniju vulf il nešto drugo pametno i pusti.
ili napiši nešto bolje, ***** ga =I