Juhuuuu
Rado srecan ti rodjendan !!!!!!
e, noćas bio film Sirenina stolica na RTS1.... sa Kim Besindžer. Po istoimenoj knjizi ovde pominjanoj, da me ne optuži neko da spamujem. Ali dok sam ja videla, već je dobro odmakao, a onda sam zaspala ne dočekavši kraj, tako da ne znam šta je bilo na početku, šta na kraju, a onda nije važno ni šta je bilo u sredini. A Kim je ovo drugačija uloga od svih u kojima sam je ja gledala.
Bi ja sam film vec jednom gledala ali sam tek sinoc dok sam kopala po netu sta ima od filmova na kanalima zbog pomenutog naslova knjiga bila zainetersovana i resila sinoc da ga gledam, e onda videvsi Kim Besinger shvatila sam da sam to vec obavila i da mi se nesto nije preterano dopao.Tako da sa moje strane nisi nista mnogo propustila.
Inace mene jos uvek drzi manija da citam laganice i ako mi na polici moje mini biblioteke stoje dosta zanimljivije knjige ali me nesto ne privlace.Cak sam skoro kupila "Slika Dorijana Greja" cak i Frojdova

ali 'ic me ne privlace cak ni prasinu sa njih da skinem.
Procitah "
Sreca za bogate ljude" od Farahad Zame laganica samo tako za slanje mozga na ispasi

i bas mi je legla.
"Ljubavna pisma" od Kejti Ford za koju se pitam, posto sam se informisala na netu o njoj, kako joj je uspelo da napise onoliko knjiga i jos pride da ih stampaju , klasika ljubavni roman samo sa vise strana a jos pride naslov veze nema sa pricom.Ali radila ona bibliotekarka kojanecitaninasloveakamoliknjige (bilo bi dobro ovakav smajlic da izmisle

) te uzela prvo sto mi je palo pod ruku.Da uzedoh i
"Kratku istoriju traktora" ovde bas hvaljenu ali meni nesto nije legla, prica nista posebno.Ala sam ja u elementu za kritike sada dusu dalo
Danas sam uzela
"ne Verujem u ljubav" od Vesne Zakonovic-Arezina neka nislika pa rekoh 'ajd ,ali vec slutite ni sa njom nisam zadovoljna isuvise modernisticko , da tako kazem, dosta engleskih reci,kratke recenice.Ma bas zapadnjacki.E sada mozda se to nekom i dopada , mozda bi i meni da sam je pocela citati u drugom raspolozenju, ko zna.

I uzeh
"Roman za zene" od Mihal Viveg to cu tek videti , jos nisam pocela sa cerupanjem ovaj citanjem.
Cure za sve saljem vam jedan veliki