Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, iskreno, Vasilije mi se baš dopada
ali je mrvica, 1o god, a manji za po' glave od ove moje
a ne idu u istu školu
a on se druži sa njenim bratom od tetke
koji je nasmrt ljubomoran na vezu i stalno ih minira
a ovoj mojoj i nije toliko stalo, al' joj prija pažnja
a i majka od Vasilija mi se ne sviđa, sva je onako uspijena
mada otac mu nije za bačit'
z:lol:
a tijenor mi ne diraj, ona mi je ljubimica

Zenskeeeeee Srecna vam Nova :zjelka3::snesko6:z:dm5::veseljaci:

Rekoh samo da vam se javnem dok kopam po netu za neki recept,i da kazem da je kod mene u mojoj jadnoj z:mrgreen: biblioteci stigla knjiga Zarka Lausevica , sto sam se bas iznenadila jer ULJKIPLJ jos uvek nema iako svakog puta moja draga bibliotekarka kaze da je narucila:zddm6:.Na kraju sam joj rekla da mi je vise neprijatno da pitam te neka napise na staklu gde predajemo knjige da je stigla:zroll:

ja ne stižem da čitam
al' se kulturno uzdižem sa mojom djecom, kol'ko je to moguće u mom Selu
nožas smo bile na koncertu duhovne muzike ovdašnjeg crkvenog hora

došle smo među prvima, te smo tako i sjele ...mlađa u prvi red (ona stvarno voli ozbiljnu muziku)
mi ostale u drugi
kad..na..pored nje sijeda dečko kome se ona sviđa puno...on njoj onako...
dečko Vasilije, po zadatku, majka mu pjeva u tom horu
elem, teče koncert, mali se uzvrpoljio, pada mu program, slika aparatom, šuška jaknom...ova moja se unevila, digla glavu i kao udubila se u muziku (sedam i po godina)
pjeva solistitkinja, tek će ti Vasilije...što ova pjeva k'o da joj je jaje u grlo...otac iz drugog reda samo..ŠKLAP
....
kraj, aplauz...Vasilije pita..neće valjda još da pjevaju...govori mu otac, hoće na bis..a šta je bis...otac ništa, opet ovaj... atata atata a šta je taj bis...otac opet ŠKLAP
...
zakuska, prilazi nam čuvena Ćake, članica hora, moja bivša komšinica, 77 god, ...ja kao divne ste bile...ona..a jesamse čujala?..ja opet da, da, divno vas je bilo čuti...ma ne pitam te to, nego jesamse čujala ja
inače, Ćake kad pitaš šta pjeva, tj koji je glas, kaže TIJENOR

Jadno dete, dobi grdne šamare. Što su ga uopšte poveli ako ne voli da sluša crkvenu muziku?
Sećam se jedne godine, 8 razred čini mi se i razredna nam kaže da neće biti časova već ćemo ići u susednu prostoriju da slušamo o Kosovskom boju i sl, dolazi neki čovek da priča i peva..Ajd što mene nikad to nije interesovalo (ne volim istoriju) ali avaj, ko te pita, mora da se ide. Dok je pričao i beše interesantno, al kad zapeva, jao majko mila, tako je pevao da sam ja umirala od smeha, sve iz prvog reda, zajedno sa dve drugarice. Nikako nisam mogla da se obuzdam i svaki put kad bi zapevao mene bi uhvatio napad smeha, sve dok, to nije videla razredna i naravno, pretila prstom i slala signale da prestanem...Meni je to teškom mukom polazilo od ruke. Kad se završilo, prilazi ona meni da me grdi,nema smisla čovek se trudio a ti se smejes...Moj odgovor je bio, a šta ću mu ja kad ne zna da peva...:lol:

Rekoh samo da vam se javnem dok kopam po netu za neki recept,i da kazem da je kod mene u mojoj jadnoj z:mrgreen: biblioteci stigla knjiga Zarka Lausevica , sto sam se bas iznenadila jer ULJKIPLJ jos uvek nema iako svakog puta moja draga bibliotekarka kaze da je narucila:zddm6:.Na kraju sam joj rekla da mi je vise neprijatno da pitam te neka napise na staklu gde predajemo knjige da je stigla:zroll:

I tebi sve najlepše, Nale.
I ne kukaj, daću ti ja ULjKiPLj čim mi je vrati jedna forumašica. Valjda dolaziš nekad u Niš? :lol:

Nalenceee :zag:
Divno te je ponovo videti ovde :cmok:
A za svaku knjigu koja te muci... obrati se Radi :D

ooo, vidis, pravi zaplet... ljubav, ljubomora, zla svekrva... Aleksis

ma da...redovno ću vas obavještavat'... bićete u toku

:zcepanje::rotf::zcepanje:
Eto zasto je ovde lepo svratiti i u ponoc :heart:

Ni jutro nije ništa lošije.
smilie_girl_157.gif

:sanke:

E pa Lamar....stvarno...
Taman sam ti oprostila Ujnu,ali ti....
Stiven King i :ljutko: knjiga To na prvom mestu promašaja!!!!!!! :tiganj:
I nije triler, to je kultni horor! :rtfm:
Dobro, hajde, to si se još i izvadila onim da nije za tebe,ali Potraga za srećom....pa stvaaarno...
Esteeeeeeeeeritaaaaaaaaaaaaaaa stavila je našu Potragu za srećom na crnu listu!

Esteritaaaa ismejah se kao i uvek tvojim dogodovštinama!!!z:D
Lamar crna šta će ti ta Potraga za srećom na crnoj listi?
I Jelena 93?:deda:
Kod mene na crnoj listi samo Oprosti mi, Morin Li, poooootpuni promašaj i gubljenje vremena.
A Lakuna je jedina koju sam vratila nepročitanu u biblioteku. Sa namerom da probam kasnije.

ovdje danas duva orkan, i za divno čudo ima neta
cijeli dan smo se vrćeli oko frižidera, šporeta i stola
tj, ja sam se vrćela oko šporeta i frižidera i sudopore
a familija od stola do ugaone...što bi moja majka rekla..potrči sjedi, potrči lezi

i sad bi ja da čitam, al' mi sva krv u stomak sišla, nema šanse

ovdje danas duva orkan, i za divno čudo ima neta
cijeli dan smo se vrćeli oko frižidera, šporeta i stola
tj, ja sam se vrćela oko šporeta i frižidera i sudopore
a familija od stola do ugaone...što bi moja majka rekla..potrči sjedi, potrči lezi

i sad bi ja da čitam, al' mi sva krv u stomak sišla, nema šanse
Tako je govorila i moja nana :heart:
Kada sam prvi put cula taj izraz odusevio me potpuno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back