Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
što je? nju razumiješ, a mene ne?
Čuš (jel se tako kaže

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što je? nju razumiješ, a mene ne?
http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:356529-Oboreni-rekordi-stize-i-drugo-izdanje-Lausevica
Ah ko će to dočekati
Kad će to Valjevo? (za one koje su pročitale knjigu)![]()
Meni se Sirenina stolica nije dopala, samo nisam htela da kazem bas tim recimaMeni Sirenina stolica uopšte nije knjiga za udate, više mi liči na ljubavni roman... ili možda grešim , još sam na početku knjige ...
Znam ja da je to knjiga za tinejdz. ali posto je nisam procitla na vreme reko' 'ajdonda, Bambila, hvala
odmah sam upisala da ne zaboravim da mi ostave knjigu za utorak
onda..
Lamar, ta knjiga Zbogom...ako je od neke šveđanke, nije ni čudo što ti je to što ti je ...ja sam je čitala sa mojih khm dvadesetak...tada je bila avangarda..
" Bila mi je Maja danas. Bili smo sami nekoliko sekundi.Trenuci iz "Ponoćnog ekspresa", reprizirani u glavama Spuža. Trenuci bezizlaza,finansijskog i životnog beznađa. Tuga. Velika kao zatvor. Poželeh da joj vidim grudi. Oćutah želju."
Krenu mi suza.
" Bila mi je Maja danas. Bili smo sami nekoliko sekundi.Trenuci iz "Ponoćnog ekspresa", reprizirani u glavama Spuža. Trenuci bezizlaza,finansijskog i životnog beznađa. Tuga. Velika kao zatvor. Poželeh da joj vidim grudi. Oćutah želju."
Krenu mi suza.
Krenu mi suza.
Ko sme vas da rasplace?!jooj, Rajka...
i ja se isplakah maloprije, nevezano za knjige, a vezano za pisao slovo i dragu osobu
Krenu mi suza.
Jedva čekam taj 13.12. da je kupim, ali me malo da kažem "strah", verovatno je baš potresna...sam naslov koji je tako dobro smišljen da u jednoj rečenici kaže toliko toga... pa ovaj odlomak što je Rada napisala...
I šta ti je život, kako nemamo pojma šta donosi sutra, a nerviramo se zbog nekih gluposti svakodnevno...
Ih, koliko sam se puta rastuzila i nasmejala...Zarko, zauvek decko Rahele Ferari...
A kad drugi deo knjige verovatno sledece godine?
Joj, sto ste me tek sad zaintrigiraleeee!
I ovako sam bila zainteresovana, al sad...
Ako je za utehu, to nije Zarko rekao, vec Nikola, "saborac" iz celije.
Zivot, nepredvidivo sraanje, gde nikad nisi siguran sta ce biti sutra, i zato uvek sebi kazem nikad ne reci nikad....
U utorak, 13. decembra![]()
Nije za utehu. Al hvla na objasnjenju svakako.
Nisam ja na "njegovoj strani", samo kazem da je verovatno cela knjiga prepuna potresnih recenica i opisa. Sada na slobodi a nikada vise slobodan...
Ja sam razumela dostampano prvo izdanje...O,glupa li sam![]()
Joj Rado đe me nađe!![]()
Ma, gde nađe Dasty da mi pozajmljuje knjigu koju jednostavno MORAM da imam!
Kad smo već kod tvojih knjiga, donosim ti za sv. Nikolu onih 8 Anđelika
![]()