Da li nekomoze da mi kaze gde mogu da kupim izdanja Oca Tadeja - kakve su ti misli,takav ti je zivot????? Eventualno da narucim p.s. ja sam iz Nisa pa mi je Bg malo daleko
-hvala unapred
-hvala unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li nekomoze da mi kaze gde mogu da kupim izdanja Oca Tadeja - kakve su ti misli,takav ti je zivot????? Eventualno da narucim p.s. ja sam iz Nisa pa mi je Bg malo daleko
-hvala unapred
-hvala unapred
Meni je poklonio moj veroučitelj. Verovatno ima u crkvi. Uostalom, pitaću ga.
citam IQ84, jedva sam je docekala i nije me razocarala, ne mogu da je ispustim iz ruku![]()
malo još podataka, ljubim te
ovo IQ84 mi je samo maglovito poznato, ništa više (da to nije moj IQ, možda, pa mi zato poznato)
Joj kako mi se cita ta knjiga a nema sansi da je nadjemJa ne čitam. Spremam mužu rođendan. Sutra je, ali večeras ga slavimo. On će naravno da stigne poslednji, kad sve završim.
Ono što sam pročitala do sad od Lauševića, super je. Jeste on umetnik, ali u dnu duše mi se javlja sumnja da mu nije neko napisao.Valjda pod utiskom Živkovićevog Pisca u najam.
Sad će da me ubiju žene.(Msm, nema potrebe za tim, i ja ga obožavam.
)
Jes' vala. Niđe nikog...pa sad...da si čekala da ti dozvolimo, znaš kad bi napisala
ali neka si...ja volim ta dodatna objašnjenja vezana za knjigu i uvijek sve to pročitam...ponekad samo to i zapamtim