Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Podržavam vas u svemu što ste napisale o knjizi , mada , knjigu nisam pročitala.
Puno vremena provodim na groblju, nikad se nisam plašila.
Uvek sam govorila da se ne plašim smrti, plašim se života, ne znam šta on donosi...
Tako povezujem i činjenicu da nam mrtvi ne mogu ništa, treba se čuvati živih ljudi oni mogu da nas povrede.
Nekad je reč oštrija od sečiva....
Ali....ja tu knjigu neću skoro da čitam...baš iz gore pomenutog razloga.

Ja ću sutra da ti je ponesem na sajam, a ti kako hoćeš.;)

Završih Evu Lunu:).
Koliko ova žena ima mašte u svojoj glavi, neverovatno. Njen prepoznatljiv stil pisanja obečležio je i ovu knjigu, mnoštvo likova, duhova, umiranja, rađanja, odrastanja, sazrevanja, politički prevrati, gerilci:cool:, ljubavi, strasti, čak i neke ljubavi koji liče na incestuozne veze ali nisu. Izabel Aljende je jedna od retkih koja može da napiše rečenicu dugu stranicu i više a da uživam čitajući je.:worth:

Voleo sam je – Ana Gavalda, Draganic, 170 str.

Takodje “bracna” knjiga. Nije da bas ne razumem tu tematiku, makar sam je nekada razumevala, to se ja samo malo salim.
Cita se za par sati. Sta znam… tek sam je procitala. Nista mi nije objasnila. Mozda nekom drugom jeste. A mozda je glupo traziti objasnjenje…
Ali zanimljiva je, drugacija… Mozda upravo zato sto ne nudi odgovore.

Procitala sam juce od Kobena "Nevini".Ovde nema Srba kao negativaca
al' vise ne uzivam u citanju,sad imam neki bljak osecaj sve vreme...
...al' zavrsavam ove knjige od njega koje imam na kompu
pa cu posle da trazim nesto drugo.
Svidja mi se sto provlaci likove iz drugih romana,i imam utsak kao da ih poznajem :lol:
Zanimljiva knjga,podseca na film,al' ajde sad,nema veze,proslo mi je nedeljno popodne uz nju.

Tana French i njene 2 knjige su mi definitivno najbolje iz ove krimi-triler tematike,i sigurno cu im se vracati :)

Počela sam Vikend Bernharda Šlinka juče i već pola pročitala, brzo se čita, Šlink baš lepo piše, radnja za sada poprilično sporo teče. A danas u 18h Niška trojka ide na sajam knjiga, obećavam da se Dasty i ja nećemo odvajati od Rade, podsećaćemo je na apstinenciju:mrgreen:

Počela sam Vikend Bernharda Šlinka juče i već pola pročitala, brzo se čita, Šlink baš lepo piše, radnja za sada poprilično sporo teče. A danas u 18h Niška trojka ide na sajam knjiga, obećavam da se Dasty i ja nećemo odvajati od Rade, podsećaćemo je na apstinenciju:mrgreen:

:ok:
Možda je najbolje da ne nosim novčanik? :lol:

Šalu na stranu, prvi put nemam nikakvu želju. Sve što sam VolEla, to sam imAla. :zcepanje:

Vidim uzivalo se na sajmu,ako tako i treba.:D

Zavrsih Klub debelih zena 2,nista spesl ali super za odmaranje mozga.

Pocela sam Sve sto nikada ne bi trebalo da znate o seksualnosti vase dece.Sigurno je da mi je rano za ovu knjigu,ali neka na vreme da pocnem.:malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back