Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završila sam Kuću duhova. :)
Bilo je trenutaka (na početku knjige) kad sam se osećala smorenom ovom Aljende, ali kako sam odmicala, sve sam se više vezivala za nju. Pitam se kako do sad nisam ništa njeno čitala.:think: Red ljubavi, red politike, malo raskoši, malo siromaštva, od svega po malo. Zaista nije dosadno. Ali, trebalo se izboriti sa tri knjižurine. Sviđa mi se stil, mislim da je i prevod izuzetan, i to je ono što me je zaržalo. Sad ću malo da odmaram od nje, do idućeg meseca. :)
I nemoj da mi je više neko ponudio da čitam nešto što nije moje. Ja svoju knjigu mogu da odložim kad hoću, pa nestrpljiva da počnem drugu, a ovako nema vrdanja. :)

Meni je Kuća duhova bila najlepša i što kažeš neverovatno kako posle 3 knjige nije smorila. I Eva Luna je sad za sad (iliti sadzasad za Esterku:)) u istom maniru pisana, red ljubavi, red politike, red siromaštva, red lucidnosti a bogami i red po red sexa:lol: A kako sam vas uhvatila i začas smo sve tri pročitale trilogiju!

I ja sam pri kraju s Kućom duhova. Iako sam je čitala pre 5-6 godina i gledala film pre mesec-dva, opet mi je potpuno zanimljiva. Ja jako slabo pamtim knjige. Čak i zaboravim šta sam čitala. Morala Esterka da mi kaže da sam čitala Evu Lunu.
Kad završim još ću da komentarišem

za koji je to razred lektira? Ja mislila ti imaš neku sasvim malu decu, ako ih uopšte imaš!
Obavezno nadji Portret u sepiji. A do tada Sto godina samoće. Mene Senka vetra malo smorila,

To valjda za nas koji nemamo više iluzija, sve nam je jasno.

Joj, Pus, pa to ti dodje kao da si svaki treći-četvrti dan kupila knjigu. Jel uspeš da kupiš još ponešto? Hranu, odeću?

Lektira je za 8. razred to je za mladju ceru,a starija ima 19:lol:
Nisam nasla Portret u sepiji:(, vise knjiga imaju pojedine clanice ove biblioteke nego sto ima u onoj mojoj:whistling:

:zcepanje: Zato iluzije i trazimo u knjigama !

Lako je Pus, od zarade za rent-a-zeka eto knjiga:zper:

Cuti bre :lol:...znala sam da ce to da kaze :lol:

Sad ste me podsetile.....ja moram da prebrojim koliko ih imam cifra je od 80-100 i ni to nemam gde da drzim pola je spakovano ili u ostavi na polici...zato i ne znam koliko imam

naletim malopre na fotku, pa sam se setila problema koji imas..mozes i ovako da ih slozis..bice ti pri ruci :malav:

polica.jpg

Nagradno pitanje za sve:

Pogodite ko vas je upravo puuuuno pozdravio i poručio, tačnije poručiLA vam je da se ne za'ebete i kupite novu knjigu Gorana Petrovića kao što je ONA učinila, jer to je reizdanje već objavljivanih priča.
Prva koja pogodi, dobija repku od mene.:)
Priprema, pozor, sad!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back