ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
njao, kakav lep poziv....
Bambi, kad se ušuškam kući, ne izlazim više napolje![]()
ni ja..
kad sam kući, kući sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njao, kakav lep poziv....
Bambi, kad se ušuškam kući, ne izlazim više napolje![]()
za koji je to razred lektira? Ja mislila ti imaš neku sasvim malu decu, ako ih uopšte imaš!
Obavezno nadji Portret u sepiji. A do tada Sto godina samoće. Mene Senka vetra malo smorila,
To valjda za nas koji nemamo više iluzija, sve nam je jasno.
Joj, Pus, pa to ti dodje kao da si svaki treći-četvrti dan kupila knjigu. Jel uspeš da kupiš još ponešto? Hranu, odeću?
Cuti bre...znala sam da ce to da kaze
Sad ste me podsetile.....ja moram da prebrojim koliko ih imam cifra je od 80-100 i ni to nemam gde da drzim pola je spakovano ili u ostavi na polici...zato i ne znam koliko imam
naletim malopre na fotku, pa sam se setila problema koji imas..mozes i ovako da ih slozis..bice ti pri ruci
Pogledajte prilog 212492
Ni meni nije jasno kako je nisam otkrila ono nekada... u svoje vreme![]()
Sve ko luda virim, ali ništa se ne vidi
![]()
a ti bi da vidis podupirac za knjige
e pa ne moze..u funkciji je![]()
ja bih da vidim podupirac za sliku na polici...nesto mi deluje daleko od zida![]()
Ma mene brine što nema visećih elemenata![]()
citam ponovo Deparosa
Ja ne volim viseće.![]()
Samo što te nisam pitala je l' knjiga na španskom. Piše se Džeparoš curice, nemo' da nas buniš.![]()
Nagradno pitanje za sve:
Pogodite ko vas je upravo puuuuno pozdravio i poručio, tačnije poručiLA vam je da se ne za'ebete i kupite novu knjigu Gorana Petrovića kao što je ONA učinila, jer to je reizdanje već objavljivanih priča.
Prva koja pogodi, dobija repku od mene.
Priprema, pozor, sad!
Mirka?![]()