Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Здраво, жене!
Нисам ништа ново прочитала, али сам јуче купила ''Додир тла'' (Лагунина књига недеље - 388 дин,багатела). Фали ми још да купим 8 књига до краја године, да бих заокружила на 100 (од којих сам само пар добила на поклон, остало сам све сама купила).

Samo 100? :eek:

:lol:

Ja ću da čitam Japanskog ljubavnika, od sutra, cenim.;)

Да, мислила сам на последњих годину дана :D А колико си ТИ, Радо купила ове године? (ако знаш дотле да бројиш :zper: )
Морам да кажем да сам почела да купујем књиге тек пре 3-4 године, дотад сам само узимала из библиотеке (и можда по 4-5 на сајмовима). А ништа нисам наследила од мојих :(

Sirenina stolica je dobra, JA :rtfm: rekla, tj. napisala
i ostala mi u sjećanju kao dobra
ne bih baš mogla da idem do detalja (:mrgreen:)

evo, potvrdiće Bambika kad je pročita

Mirka i JA smo bile oduševljene Stolicom. Više je za udate žene, možda je zbog toga lamar odbacila.

Lakunu sam prekinula na pola. Vidim da je vreme da nastavim.:)
E da znate da cu nju PRVU da potrazim u biblioteci :think:

Harlan Koben - Suma...:D:D:D:D:D
Kakvih 5 blistavih osmeha naseg novog clana :D
Dobar izbor :)

Meni Stolica nije bila nesto.Valjda sam previse ocekivala.
Tacno mi na spisku u napomeni pise da se tebi nije dopala :)

Здраво, жене!
Нисам ништа ново прочитала, али сам јуче купила ''Додир тла'' (Лагунина књига недеље - 388 дин,багатела). Фали ми још да купим 8 књига до краја године, да бих заокружила на 100 (од којих сам само пар добила на поклон, остало сам све сама купила).

Nisi razumela. Ona misli na poslednjih godinu dana. :rotf:
Još malo, pa luđa nego ja. :zcepanje:
Ne zna se koja je :lol:

Kako stvari stoje uskoro cemo i grupno u biblioteku:mrgreen:
i ja idem danas, nije da nemam sta da citam, nego mojoj ceri treba lektira Romeo i Julija, jos samo da je procita;)
Zavrsila sam Kci srece i odlicna je :ok:, pa ako nadjem Portret u sepiji bice :super: ako ne onda cu citati Sto godina samoce ili Senku vetra?!
Svima:cmok2:

za koji je to razred lektira? Ja mislila ti imaš neku sasvim malu decu, ako ih uopšte imaš!
Obavezno nadji Portret u sepiji. A do tada Sto godina samoće. Mene Senka vetra malo smorila,

ja cu da pocnem pripovetke tomasa mana..

nisam čitala pripovetke, ali bih uvek mogla Budenbrokove.

kakva vam je to sad klasifikacija-knjiga za udate zene:think:

To valjda za nas koji nemamo više iluzija, sve nam je jasno.

Здраво, жене!

Joj, Pus, pa to ti dodje kao da si svaki treći-četvrti dan kupila knjigu. Jel uspeš da kupiš još ponešto? Hranu, odeću?

Да, мислила сам на последњих годину дана :D (

Eh, samo na Limundu oko 150, znači bar 200.
smilie_sh_086.gif
smilie_sh_067.gif
smilie_sh_086.gif

a Rajka je još i malo kupila, koliko sam ja mislila

a i ja sam kupila jedno desetak ove godine, iako sam se zaklela da nema više kupovine knjiga
ali ja sam ove godine i dala dosta , pa sadzasad ima đe da stoje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back