Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poštovana Bambika, ( :p )

gumene čizme u svakom slučaju
samo da odlučim koje (imam 2 komaTa....srebrnosive i kraljevskoplave, ali ne drečave...)
izvin'te, ali radni kombinezon ne'am...

šta ću sad :mrgreen:

Jao bre Esterka ti najbolje nabaci gumene čizme i radni kombinezon pa u lov na knjige:hahaha:.
Ja bila danas i uzela Vikend (Bernhard Šlink), Sirenina stolica (Sju Monk Kid) i Lakunu (Barbara Kingsolver).:manikir:
Lamar o'š ti pozajmim koju:lol:

Bambi, i sama trenutno čitam Šlinkov Vikend. Kako se tebi čini?
Meni radnja na nekim mestima deluje usporenije, međutim, volim Šlinkov stil. Zaplet se zahuhtava, nadam se da me Šlink neće razočarati Uzalud mu stil ako mu fabula ne bude Vau!

Raddo, ti si hvalila Megi O' Farel. Uzela sam i Daljina između nas.. Rekoh ti da ne odustajem ako se jedna knjiga baš i ne umetne u moju dušu kao draga, i bliska.Kao što se desilo sa Esmi Lenoks. :)

Uskoro vam javljam utiske. :)

Moonlight pročitala sam tek prvih par strana u busu i to mi se dopalo, nisam do sada čitala njegova dela i uzela sam ga zbog preporuka ovde kao i fenomenalnog filma Čitač, tako da očekujem da do kraja bude na nivou:lol:

Bambika moz' ta Lakuna :flert:
Vikend citala... :confused: onako mi je.
Sireninu stolicu necu citati. Moj spisak kaze da ne trebam da je citam.
Pojma nemam zasto, samo znam da sam tako zakljucila kada ste nekada o njoj ovde pisale
Videcemo sad sta ces ti reci :D

A ti Ester, cizme na noge, kisobran u ruke
smilie_girl_246.gif
pa udri precicom
Ja cu verovatno prekosutra :manikir:

E pa ja nisam mogla da se setim šta ste pisale o toj Sireninoj stolici, ja je uzela jer mi se svidela njena knjiga Tajni život pčela. A neću se terati, ako mi se ne svidi ja je neću čitati;).

a ja kad ću u biblioteku, ne znam
ova knjiga moja što je sad čitam, što su je petorica pisali, 54...je prilično dobra
a i prilično "debela"...56o str..i još su sitna slova, to kao da duplo strana čitam...1ooo ...:dash:
a tek sam 8o ( 16o :mrgreen:)

E pa ja nisam mogla da se setim šta ste pisale o toj Sireninoj stolici, ja je uzela jer mi se svidela njena knjiga Tajni život pčela. A neću se terati, ako mi se ne svidi ja je neću čitati;).

Mirka i ja smo bile oduševljene Stolicom. Više je za udate žene, možda je zbog toga lamar odbacila.

Lakunu sam prekinula na pola. Vidim da je vreme da nastavim.:)

Kako stvari stoje uskoro cemo i grupno u biblioteku:mrgreen:
i ja idem danas, nije da nemam sta da citam, nego mojoj ceri treba lektira Romeo i Julija, jos samo da je procita;)

Zavrsila sam Kci srece i odlicna je :ok:, pa ako nadjem Portret u sepiji bice :super: ako ne onda cu citati Sto godina samoce ili Senku vetra?!

Svima:cmok2:

Здраво, жене!
Нисам ништа ново прочитала, али сам јуче купила ''Додир тла'' (Лагунина књига недеље - 388 дин,багатела). Фали ми још да купим 8 књига до краја године, да бих заокружила на 100 (од којих сам само пар добила на поклон, остало сам све сама купила).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back