krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Na aparatu je sepija kad isključiš boje, pa bude braon-belo
Kako si pametna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na aparatu je sepija kad isključiš boje, pa bude braon-belo

Ko ti je kriv kad ne čitaš isto što i mi.noćas ste ste vas nekoliko igrale gluvih telefona
k'o vas je pohvatao, svaka mu čast
ja nisam

Sad nisam pametna, da li da gledam Šišanje ili da požurim sa Portretom u sepiji. A ja i dalje ne znam šta je sepija.![]()

Sad nisam pametna, da li da gledam Šišanje ili da požurim sa Portretom u sepiji. A ja i dalje ne znam šta je sepija.![]()
mnogo je dobar.

Film. Upravo ide na Prvoj.A šta je Šišanje?![]()
Sela i gledam.Sela i gledam.
Eto. Dasty to objasni bas jezgrovitoFilm ,naš domaći koji povezuje huliganstvo i politiku.....

Pa zašto Vremeplovčevu ženu, ja bih ti je dala.
A da ste kafenisale bez mene, stvarno bi ste dobile tašnicu. Ti, Bambi, znaš kako je moja mala.![]()

Znam kakva je, verovatno je to ovo izdanje Narodne knjige. Papir je recikliran, a kad mi je letos pala jedna takva knjiga na pod, momentalno se odvojila od korica.![]()
Nadam se da me nece grditi.
Juce sam napravila vencic od jesenjih plodova.
Pocela sam s bozikovinom, hrastovim liscem, dodala sipurak, divlji i domaci, nekakve crvene bobice, musmule.
Izbola sam prste i posvetila mu oko dva sata, ali veoma sam zadovoljna.
Volim na ovako kreativan nacin provesti lenjo, jesenje popodne.
Uz crni caj s mlekom i rolnicama s cimetom u pauzi, uz zvuke dobrog soula tokom stvaranja.
Iskoristila sam antikvarni kofer i stolicu kao podlogu fotografija.
Dalje je u prostoru, a od danas krasi terasu.
Okolne krosnje lipe je oblio jantar, i s njima vencic cini divnu harmoniju.
Jos uvek citam Licni cudesnik. http://www.dereta.co.rs/knjiga.jsp?id=17690
Bavim se raznim stvarima pa sam oduzila.![]()

Tenks Parka.ako mogu samo da dodam da reč sepia znači sipa i da se odnosi na ono sipino mastilo koje ona ispušta da bi sakrila trag kad je neko juri
nekad se to mastilo sakupljalo i koristilo za pisanje i slično, danas se njime mahom boje špagete (znate one crne špagete?)
danas se ta reč koristi da bi se opisali braonkasti tonovi, kao kod starih fotografija i taj efekat je baš popularan, ali to već ima na radinom linku =)

Dragon!!!
Ti si prava umetnicka dusa.
Tvoje oko bas ume da prepozna lepotu.
Vidi se to i na drugim temama, na primer na Nakitu.
Prelep ti je nakit
PS. Ja citam Esterinu zaostavstinu.

Moram da se pohvalim danasnjim ulovom iz biblioteke
Senka vetra -Safon
Sto godina samoce -Markes
Nebeski zar -Aleksander iiiiiiiiiiii
Kci srece -Aljende![]()