ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Ja sam našla Kći sreće na voćkicama, stiže mi ovih dana, ali nema Portreta u sepiji i Kuće duhova![]()
samo ti prati voćkoce, biće

pogledaču, možda ih ja imam negdje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam našla Kći sreće na voćkicama, stiže mi ovih dana, ali nema Portreta u sepiji i Kuće duhova![]()

i, sad sam popila jednu metaksu (jedini alkohol u kući) jer su mi digli pritisak na 1ooo neki kojima trenutno ne mogu ništa...i to na prazan stomak
i odo' da izdušim na nekoga, pa ko naleti
Soba - Ema Donahju
Pocela sam je i nemam snage da je citam,strasno je mucna i boli......![]()
Majcinska ljubav i strasne i nenormalne okolnosti....Koja tema je u pitanju?

Majcinska ljubav i strasne i nenormalne okolnosti....![]()
Uh bolje onda da to ne uzimam. A jesi završila Kevina, možda si i prijavila ali se ne sećam
Uh bolje onda da to ne uzimam. A jesi završila Kevina, možda si i prijavila ali se ne sećam
![]()
Zavrsila i prijavila.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/90316-Biblioteka?p=19181731&highlight=moramo+da+razgovaramo+kevinu#post19181731
Nadam se da ovo funkcionise...![]()

Waterfalka i Minka ne čitaju ništa

Citam i pratim vas
a cekaju me Biblija otrovne masline i Svetlost severa
Mnogo sam srećna, uzela sam iz biblioteke trilogiju Kći sreće - Portret u sepiji - Kuća duhova![]()

e baš sam ovaj post tražila da ga citiram. I ja, i ja, i ja
Mislim, uzela trilogiju i srećna![]()
![]()
![]()

Potpuno te razumem 
Pozajmi one tašnice od Lamarke pa ih izdevetaj!
) ili nesvidžaOvo sam čitala, samo da se setim šta beše...
Citam i pratim vas
Nemam vremenaa cekaju me Biblija otrovne masline i Svetlost severa
Ester hvala sto me podseti sadrzaja knjige Muskarac vredan paznje, bio mi poznat naslov ali davno bese kad sam je citala![]()

E Lamar mi se već zabrinule, da znaš da si već nedostajala!
Baš mi je drago što si počela Kevina, tema je takva kakva je, ali knjiga je odlična, bar meni, e sad videćemo i tvoj utisak![]()

A sad vratimo se na gospodina Jergovica. Nesto sto je gospodin Jergovic napisao letos za neke hrvatske novine za koje inace radi kao novinar, sto sam slucajno pronasla trazeci naslov njegove knjige o kojoj je pisala... ko bi drugi nego Ester![]()
I sto mi se ucinilo vrlo zanimljivim pa reko' da podelim sa vama.
http://www.novinar.de/2007/08/19/tenisac-koji-se-nije-uvrijedio-jer-je-gospodin.html
.

. Hoću i ja da budem deveruša!