Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bro vece drage moje
smilie_love_366.gif

Ovde je neko (Bi?) spominjao Telekom :evil:
Dakle dosli ovi iz Vodovoda da nesto poprave :roll:, a shebali kablove za telefon i internet.
A ovi iz Telekoma :roll: ni na pamet im nije palo da se potrude i to poprave, jer bogati isao im je vikend. Mos misliti. A onda je prosao vikend pa su poslali ekipu koja je konstatovala da kvar nije za njih, pa je onda tek sutrada, tj. danas dosla ekipa koja je to konacno popravila. Mmcu im svima glupavu
smilie_girl_224.gif

Inace citam Moramo da razgovaramo o Kevinu, i mogu vam reci da je knjiga pre svega posebna i drugacija, i da mi se svidja.

I ja sam imala lose iskustvo sa Telekomom bas oko promene modema,jedva sam ih navatala da mi zamene:dash:

Pocela sam Sirom otvorenih ociju,bas mi se svidja,duboka,misaona literatura:)
U medjuvremenu su mi i stigle one knjige koje sam narucila,imam sad da citam jupiiii:zurka:

A sad vratimo se na gospodina Jergovica. Nesto sto je gospodin Jergovic napisao letos za neke hrvatske novine za koje inace radi kao novinar, sto sam slucajno pronasla trazeci naslov njegove knjige o kojoj je pisala... ko bi drugi nego Ester :mrgreen:
I sto mi se ucinilo vrlo zanimljivim pa reko' da podelim sa vama.

http://www.novinar.de/2007/08/19/tenisac-koji-se-nije-uvrijedio-jer-je-gospodin.html

Lamar ti se kanda nisi ni razdvajala od njega, ali hajde da se vratimo:lol:.
Oduševio me, evo mi kez od uva do uva, jer mnogo volEEEEEm Noleta:heart::heart::heart:. Hoću i ja da budem deveruša!

neka ti te finte za telekom i vodovod
ti si imala produženi štetni vikend neđe, priznaj, nećemo ti ništa, i nama je drago

jes' gospodin, priznajem, mora kum bit' gospodin...ne damo te mi bez za gospodina
i nađe li naslov? tačno znam šta si tražila, ako ne nađeš, ja ču zapamtiti sledeći put kad odem u bibl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back