lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Joj, ja probala skoro jednu Amandu Kvik, i... ne, ne. Ne volEm ja to. Definitivno.
PS. Odgovo za miss smart i Water: "Nisam citala".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, a ja bas nesto zapela u zadnje vreme za tim Moralnim poremecajem...Završih Moralni poremećaj. Fino, ali očekivala sam mnogo više, romani su joj mnogo bolji od ove zbirke priča. Sledeća je puno puta pominjana i hvaljena Memoari Pere bogalja![]()
HajPozdrav svima i veliki![]()
Joj, ja probala skoro jednu Amandu Kvik, i... ne, ne. Ne volEm ja to. Definitivno.
Ja pocela neku gde se dvoje sastaju na nekom raskrscu, tako sto su dojahali na nekim besnim konjima (a ne u besnim kolimaKako god, samo sam se slatko nasmejala kad sam ih videla na alnarijevom spisku istorijskih knjiga...
Mislim, to sto se radnja ne desava u poslednjih deset godina, nego u 19. veku, ne svrstava je automnatski u istorijsku knjigu, aman![]()
Čitam.... samo da se pohvalim...
Nisam pročitala ni jednu knjigu Amande Kvik, Nore Roberts, Danijele Stil... Jesam li mnogo propustila? Kad vidim koje žene iz mog okruženja ih hvale (ograđujem se od foruma, ovde nisam primetila), izgubim volju u startu.
Nisam pročitala ni jednu knjigu Amande Kvik, Nore Roberts, Danijele Stil... Jesam li mnogo propustila? Kad vidim koje žene iz mog okruženja ih hvale (ograđujem se od foruma, ovde nisam primetila), izgubim volju u startu.
Koliko je meni poznato, nistaNisam pročitala ni jednu knjigu Amande Kvik, Nore Roberts, Danijele Stil... Jesam li mnogo propustila? Kad vidim koje žene iz mog okruženja ih hvale (ograđujem se od foruma, ovde nisam primetila), izgubim volju u startu.
Koliko je meni poznato, nista
Mislim (ovu Amandu Kvik sam citucnula) da su to lagane knjige koje prilice mladjoj populaciji, i to ukoliko ih shvataju kao razbibrigu. Nesto kao mi nekada sto smo citali Mir Jam ilitakonesto.
Ali mislim da mi ne bismo sa tim trebale da gubimo vreme
PS. Citam Ljubav, itd. - Barns
I sad baš gledam, ima na Limundu Anđelika 1-7 za 2300din, a to je valjda sve što je kod nas prevedeno........Uh!
![]()
Završila sam Na balu sa kraljem od Rozalind Lejker.
E, dobra je
Porodična saga o 4 generacije žena iz nižeg staleža čiji su životi isprepletani sa Versajem i kraljevskim porodicama od Luja XIV do pogubljenja Marije Antoanete. Obimna, 750str, ali teče kao voda 'ladna, stukla sam je onako, bam-bam-bam-bam-gotovo!
Mada, kad je u pitanju Francuska kralja Sunca, dvorski život i parisko podzemlje, meni je poseban doživljaj bila i ostala u svemu ostalom drugorazredna Anđelika (starije generacije će se lako setiti). Na balu sa kraljem je tu negde, ali je ipak Anđelika daleko bogatija detaljima, sveobuhvatnija, daje širu sliku epohe. Ali, kao i kod Anđelike, književna vrednost nije bogzna kakva. Prosto prijatno štivo koje se guta sa uživanjem, ali bez posebnog truda. Zato mislim da je pre za pozajmljivanje nego za kupovinu, nisam sigurna da je 1200 dinara za kockanje da li će vam se svideti puno ili malo.
I sad baš gledam, ima na Limundu Anđelika 1-7 za 2300din, a to je valjda sve što je kod nas prevedeno........Uh!
![]()
Baš tako....
JesteKad sam bila mala, to su bile jedine "seksualne" knjige za koje sam znala. Kupovale su uglavnom oficirke.![]()
Je li moguce da je to meni promaklo ?Kad sam bila mala, to su bile jedine "seksualne" knjige za koje sam znala. Kupovale su uglavnom oficirke.![]()
Ma nema sanse da ti je promakloJe li moguce da je to meni promaklo ?Mada mi naslov deluje poznato.....nadam se da nije
![]()
Ja ih otkrila pre par godina, pozajmljivala mi drugarica koja je profesor francuskog....nisam baš primetila da su seksualne, biće da više nisam malaKad sam bila mala, to su bile jedine "seksualne" knjige za koje sam znala. Kupovale su uglavnom oficirke.![]()
Ma ima ih milion, ali nisu sve kod nas prevedene...To je valjda tih 7 koje jesu, Otokar Keršovani 1967.
Ili ih je bilo vise od 7?![]()
Ma nema sanse da ti je promaklo![]()