Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Dakle imam knjigu "Najmladji Jagodic nece u roman".
Odaaaaaaavno imam tu knjigu, al' kakva je to tek glupooooost![]()
Ali to nije pisao Čanak?!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle imam knjigu "Najmladji Jagodic nece u roman".
Odaaaaaaavno imam tu knjigu, al' kakva je to tek glupooooost![]()
Ma neeeee. Nije Canak.Ali to nije pisao Čanak?!?
Ovo sam pisalo o njoj prošle godine. Nisi pazila na času.![]()
Kupila knjigu, jer nisam gledala seriju, samo sto jos nije dosla na red za citanje. Mislim da sada necu zuriti.
Znaš da je počeo i IV deo, ali je umro pre nego što je završio.![]()
Napokon,opet nesto dobro,Selenic-Memoari Pere Bogalja.....nakon Vrtova cimeta pravi kontrast,ne samo da nesto kaze nego to veoma lepo kaze....uzivanje ga je citati......
Napokon,opet nesto dobro,Selenic-Memoari Pere Bogalja.....nakon Vrtova cimeta pravi kontrast,ne samo da nesto kaze nego to veoma lepo kaze....uzivanje ga je citati......
E da, znamTaj IV se koncentriše na Lizbet Salander i kao poreklo njenih tetovaža i šta ti ja znam...Neću to čitati, to mi tek deluje kao razvlačenje bezpotrebno
Uglavnom, IV deo (nisam sto posto sigurna) mislim da je gotov, il je tu negde jer je njegova prijateljica, koja je blisko saradjivala sa njim na knjigama, upućena u čitavu priču pa su je ljudi molili da je ona završi... Tako da je možda i gotova.Uglavnom, i on ubacuje Srbe kao ubice...mislim, zašto baš uvek mi?!Kao neka dva brata koji rade za Arkana
Nije mi jasno da se neko tako frlja s nekim narodom i da ga boli djon
![]()
Samo da se pohvalim da je sad dolazio poštar, doneo one tri knjige od MM što sam naručila, i ja mu uzela broj mobilnog.Kao, daj kad mi nekad za dlaku umakneš, da znam gde da te jurim, ne ide mi se čak do pošte.
![]()
Samo da se pohvalim da je sad dolazio poštar, doneo one tri knjige od MM što sam naručila, i ja mu uzela broj mobilnog.Kao, daj kad mi nekad za dlaku umakneš, da znam gde da te jurim, ne ide mi se čak do pošte.
![]()
Mene je ta knjiga svojevremeno, pre jedno 15-ak godina, bukvalno nokautirala.Napokon,opet nesto dobro,Selenic-Memoari Pere Bogalja.....nakon Vrtova cimeta pravi kontrast,ne samo da nesto kaze nego to veoma lepo kaze....uzivanje ga je citati......
Mico, ne bi se pokajalaJa nisam citala nista od Selenica i nesto me on uopste ne privlaci a ovde ga bas hvalite
![]()
Sad je gotov.![]()
Up'o postar
![]()
Ne zna on jadan, koliko ce ga kostati taj prestizni br. 1Sad je gotov.Ne bude li čitao dve knjige nedeljno, gotov je.
![]()
Dragon, dugo te nemaCitacice drage!![]()
Dobro nam se vratila, Dragonče.
Počela sam i ja da uživam u Lakuni, konačno. Ne kajem se ni malo što sam je baš, baš platila, Barbara Kingsolver je definitivno moja omiljena spisateljica.
Da ti se pohvalim, poštar mi je danas, između ostalog, doneo i Tajni zapis. Vidim, nisam pogrešila.![]()