- Poruka
- 55.352
Ajd' da ne uvijam..
- kako je neki tip..d..odn. masturbirao tako sto je trljao...onu stvar..o prostirku u kupatilu..
(i taj ce posle da joj bude muz)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd' da ne uvijam..- kako je neki tip..d..odn. masturbirao tako sto je trljao...onu stvar..o prostirku u kupatilu..
Ja prvo procitala prostitutku![]()
pa se pitam: sta je tako gadno....
Pa onda ponovo,pa videh![]()
gde bas prostirku... moze neku bolest da zapati..... ko zna koliko to nije prano... i ko je sve gazio po njoj....
![]()
Ja sam mislila da si ti neudata. Je l' to predbračna obuka?![]()
Rado, jesi ti pominjala neku akciju u Laguni ?![]()
Ja sam napokon procitala Zimski dvorac, izmedju krecenja, branja kajsija lepljenja plocica i ludih majstora nasla sam vremena za citanje
I mogu vam reci knjiga je dosta obecavala a na kraju celokupan utisak mi i nije nesto, onako ne mogu da kazem da je sasvim losa ali ja sam vise ocekivala moram da priznam, sam pocetak je mnogo vise obecavao.
Kroz celu knjigu se pominju neke strasne tajne a onda kad te tajne budu otkrivene ispostavi se da uopste nisu strasne nego su mi skroz trt tajne
I sad sam se jos dodatno iznervirala kad sam videla da je knjiga nedelje u Laguni Bela kraljica a ja je vec imam![]()
http://www.laguna.rs/index.php?m=vesti&vest=1097
Misliš na ovu? Nisam ja, neko drugi je. Nisam zainteresovana, em nemam letak, em imam stalni popust 25%, pa mi nije frka.
Nego ovo gore mi primamljivo, u MM. Ja bih Doba Šive, Kuću u Kairu i Tajni zapis.Ne znam samo do kada traje akcija.
![]()
Procitala sam Vrata krletke, ne secam se da sam tako brzo procitala neku knjigu, e sad jeste bila interesantna ali bila sam kod svekrve par dana pa nisam vadila nos iz knjige. Elem, osecala sam se kao da sam gledala neki film, bas je sve slikovito opisano i znam da ne postoji ta kategorija ali podseca na neku detektivsku bajku. Na kraju sam ocekivala vise, ali sve u svemu lepa knjiga, nije nesto sto oduzima dah ali je interesantna i lako se cita (posebno ako ste kod svekrve). Sledeca mi je Voda iz kamena od Habjanovićke, a nešto mi se ne cita, mrzi me sad da listam kakvi su vam utisci
![]()
Ja imam Kucu u Kairu..nisam nesto odusevljena..
Mene smaraju ovi Vrtovi cimeta,nekako mi je informativna,saznajem stvari o zivotu u tom vremenu ali me osim toga nista nije odusevilo....na polovini sam....mislim da bi ovaj roman bio od retkih koji bi bio bolji vidjen na filmu nego procitan.Mozda zbog divne prirode i puno opisa enterijera,basti,odece.....
Zamišljam sutra moju snaju, msm, kad je bude bilo, kako dođe kod mene na dva dana i ne vadi nos iz knjige. Pitam se samo, da l' će to biti moja knjiga, ili će poneti svoju. Lično. više bih volela da izabere neku moju, tj. našu.
![]()
Ja sam narucila Tajni zapis[/B]
Bambi, bolje da budem mlada svekrva, veće su mi šanse da me snaja voli.Moja svekrva ne čita ništa. Vrlo rado bih je menjala za tebe Rado, ali mlada si ti jos za svekrvu![]()