Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razumem u čemu je problem sa Marijanom Mateus i njenom knjigom? Očigledno je ona tema kojoj se daje ogromna pažnja, očigledno je da je to neko ko ima šta da kaže o svom intrigantnom životu jer ne bi imala toliko komentara čak i ovde :) Autobigrafske knjige imaju drugačiju težinu i drugačiji treba i biti pogled na njih.

I samo zbog toga si se učlanio? Da nisi muško, pomislila bih da si MM lično. Ko zna?:think:

Pa gde si ti dobra moja Rado :zag:

Ja evo, hvala na pitanju :mrgreen:, tek sam na pocetku Purpurnog hibiskusa, ali jasno je da ce tu biti problema (u zivotu junaka knjige). A posto ja trenutno vec imam neke svoje licne probleme, moracu da predjem na nesto laksu tematiku. Imam Mirjanine Cuvari svetinje. Pokusacu sa njom.

Preporucujem i :
- Kradljivica knjiga, Markus Zusak
- Senka vetra, Karlos Ruis Safon
- Pitanja i odgovori, Vikas Svarup

Kada zelim da 'odmorim' od ovih, po meni, kvalitetom ozbiljnijih prica, citam npr. Noru Roberts. Zavrsila Plavi dim i pocela Severna svetlost. Lako varljivo, ponekad mozda malo napeto, losi uvijek gube i sl. Razbibriga.
Bas sam se raspisala:)

Preporucujem i :

Kada zelim da 'odmorim' od ovih, po meni, kvalitetom ozbiljnijih prica, citam npr. Noru Roberts. Zavrsila Plavi dim i pocela Severna svetlost. Lako varljivo, ponekad mozda malo napeto, losi uvijek gube i sl. Razbibriga.

pridužujem se preporukama, sve tri sam čitala i sve su izuzetne, svaka na svoj način

I ja sam na odmoru od ponedeljka i najverovatnije ne idem nigde, tako da ce biti itekako vremena za citanje...posle krecenja :roll:

Citam jos uvek Djavolju kraljicu, tj. ceka me da konacno nadjem vremena da sednem i zavrsim tih stotinak strana, a to moram pre nego sto pocnem sa radovima.

I ja sam na odmoru od ponedeljka i najverovatnije ne idem nigde, tako da ce biti itekako vremena za citanje...posle krecenja :roll:

Citam jos uvek Djavolju kraljicu, tj. ceka me da konacno nadjem vremena da sednem i zavrsim tih stotinak strana, a to moram pre nego sto pocnem sa radovima.
kakva je ta djavolja kraljica? tj kakav je zanr romana? deluje primamljivo sudeci po naslovu

kakva je ta djavolja kraljica? tj kakav je zanr romana? deluje primamljivo sudeci po naslovu

Istorijski roman, o Katarini Medici, pocev od njenog detinjstva pa nadalje.
Jako zanimljivo, svega tu ima, drame, spletki, crne magije , lepo je prikazan njen zivotni put, iako mi je zanimljivilji "italijanski" od kasnijeg "francuskog" dela, valjda zato sto
sam o Italiji iz tog perioda mnogo manje citala nego o Francuskoj.

Preporucujem i :

Senka vetra mene malo smorila... razvukla sam je pa ne znam da li zato nisam imala osećaj celine, ili me nije dovoljno privukla pa sam je onda razvukla...
Noru Roberts čitala Javne tajne, baš mi se svidelo - seks, droga i rokenrol, ljubav i ubistvo... da začine...

Danas u više navrata sedim na terasi i čitam Evu Lunu.... vrhunac uživanja. Mislim, sedenje na terasi i čitanje. Knjiga baš i nije vrhunska

Pocela sam danas da citam ovu knjigu

2j6tqu.jpg

Alex, bas lepa fotka (knjigu nisam citala, iako nisam udata :lol:)

Mene je moja trenutna knjiga malo smorila (da ne kazem razocarala) jednim stupidnim detaljem..:roll: Mozda je to bzvz..ali tako je..
a bas mi je delovala ok..
Ne znam da li vas nekad detalj moze da odbije, ne u smislu da ostavite knjigu vec vise u vidu utiska koji ste stvorili..

Neki sex. detalj..pa ne mogu da pisem..:rumenka:

Mene je moja trenutna knjiga malo smorila (da ne kazem razocarala) jednim stupidnim detaljem..:roll: Mozda je to bzvz..ali tako je..
Ne znam da li vas nekad detalj moze da odbije, ne u smislu da ostavite knjigu vec vise u vidu utiska koji ste stvorili..

Sex me odbije samo ako je neka perverzija. :rumenka:

A pisiiii :mrgreen:
Kakav detalj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back