moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Treba mi mala pomoc, idem u pohod na Lagunu sledece nedelje, hocu da kupim Vrtovi kjota i Moramo da razgovaramo o Kevinu e sad dajte predlog za trecu knjigu da dobijem dodatni popust od 10 % 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja samo da vas ljubnem i da prijavim da sam pocela da citam Zimski dvorac![]()

Jaaaaoooo
Teglim ga već ne znam koliko, iako mi se jako dopada...Ne stižem, radim nešto vezano za posao i kod kuće...
Završićeš ga pre mene sigurno.
Prešla sam više od polovine i dopada mi se...Hajde kad malo odmakneš, javi prve utiske

rekoše mi juče u laguni da spremaju novu akciju, 3 knjige za 1000 dinara

kod tebe gužva mico, pošalji poštara Radi, vidiš da je sad na raspustu![]()

Treba mi mala pomoc, idem u pohod na Lagunu sledece nedelje, hocu da kupim Vrtovi kjota i Moramo da razgovaramo o Kevinu e sad dajte predlog za trecu knjigu da dobijem dodatni popust od 10 %![]()
ma verovatno neko sranjce, al ajd da vidimo, volim da se akcijašim pa to ti je : ))

Da je veliko interesovanje, ne bi produžavali nego bi valjda rasprodali pa promenili sadržaj. Sigurno ne doštampavaju ono što inače retko ide. Npr. ovaj beli papir je od pre Hrista, a uglavnom su te na akciji.LepaLamar, kakva je kci srece?

Znam, i ja...
I naravno da ću napraviti bar jedan komplet za 1.000,00 rsd
Ova im je trajala do 12.06. - što me nerviraju sa tim višestrukim produžavanjem akcija...ona zimska je produžena bar 4x..u nedogled...
Pa brzo će, naravno - sezona je godišnjih odmora, sad je prilika
Naravno, biće 8-10 novih naslova, od toga 5 nekih žnj,a ostalo zna se...jedno te isto...I udri, celo leto...pa zbog velikog interesovanja produženo do 20.09.
A šta bi s onim da je na site-u Delfija, ustanovljena knjiga dana?Tog dana je bilo i posle je danima stajala ta ista, a sada nema nikave...To je izgleda bilo jednokratno...
Ovaj
Jel neko citao Basaru? Ja danas u biblioteci uzela Famu o biciklistima
Prelistala malo... cudna knjiga... vidim drama, poezija, proza-sve u jednom
E sad, ako neko ima neko misljenje o doticnom piscu i doticnom delu
A nudila mi bibliotekarka Marijanu Kiz kada sam trazila nesto lagano za leto.
I ja nisam uzela. Mnogo je to meni debelo za laku literaturu. Laka literatura ne sme da ima previse strana. Tako se meni nekako cini![]()