Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pochela sam da chitam(uporedo) Slatkishi za doruchak-D.Kumson danas na bazenu...
nekako mi nije bila Tragom mrtve princeze za bazen i da je vuchem jer mi je nekako teza od nekih knjiga koje imaju vishe strana:think:
da l je to do papira ili chega ne znam..nije mi glomazna ovako, ali nije mi pasovala za torbu

ma verovatno neko sranjce, al ajd da vidimo, volim da se akcijašim pa to ti je : ))

Znam, i ja...
I naravno da ću napraviti bar jedan komplet za 1.000,00 rsd
Ova im je trajala do 12.06. - što me nerviraju sa tim višestrukim produžavanjem akcija...ona zimska je produžena bar 4x..u nedogled...
Pa brzo će, naravno - sezona je godišnjih odmora, sad je prilika
Naravno, biće 8-10 novih naslova, od toga 5 nekih žnj,a ostalo zna se...jedno te isto...I udri, celo leto...pa zbog velikog interesovanja produženo do 20.09. :)

A šta bi s onim da je na site-u Delfija, ustanovljena knjiga dana?Tog dana je bilo i posle je danima stajala ta ista, a sada nema nikave...To je izgleda bilo jednokratno...

Poslednja izmena:
Ma kakvo interesovanje.:) Da je veliko interesovanje, ne bi produžavali nego bi valjda rasprodali pa promenili sadržaj. Sigurno ne doštampavaju ono što inače retko ide. Npr. ovaj beli papir je od pre Hrista, a uglavnom su te na akciji.

Ovaj Zimski dvorac sto spominjete mi se :zaljubljena:
Otisao je na spisak.

Nego htedoh da vas pitam.
Jel neko citao Basaru? Ja danas u biblioteci uzela Famu o biciklistima
Prelistala malo... cudna knjiga... vidim drama, poezija, proza-sve u jednom :think:
E sad, ako neko ima neko misljenje o doticnom piscu i doticnom delu :hvala:

A nudila mi bibliotekarka Marijanu Kiz kada sam trazila nesto lagano za leto.
I ja nisam uzela. Mnogo je to meni debelo za laku literaturu. Laka literatura ne sme da ima previse strana. Tako se meni nekako cini :)

Znam, i ja...
I naravno da ću napraviti bar jedan komplet za 1.000,00 rsd
Ova im je trajala do 12.06. - što me nerviraju sa tim višestrukim produžavanjem akcija...ona zimska je produžena bar 4x..u nedogled...
Pa brzo će, naravno - sezona je godišnjih odmora, sad je prilika
Naravno, biće 8-10 novih naslova, od toga 5 nekih žnj,a ostalo zna se...jedno te isto...I udri, celo leto...pa zbog velikog interesovanja produženo do 20.09. :)

A šta bi s onim da je na site-u Delfija, ustanovljena knjiga dana?Tog dana je bilo i posle je danima stajala ta ista, a sada nema nikave...To je izgleda bilo jednokratno...

I mene nerviraju te akcije.

Podseca me na radnje gde na izlogu pise STALNA RASPRODAJA

S tim sto su cene uvek iste...ali je rasprodaja :roll:

ni danas nisam ništa čitala
jesam bistrila neka dokumenta
i borila se sa šalterima
i bila službeno u Kotoru
i vidjela 5 onih ogromnih brodova-krastarica na 1o spratova
i krstariće Esterka njima, ne zvala se Esterka
kažu mi da imaju i biblioteke
e, pa, slikaću se u toj biblioteci i postaviču ovdje

a bio je, stvarno, brod-bibloteka, bio usidren u Kotoru desetak dana
ali tada sam bila spriječena debelo da odem da vidim taj brod..i crkla sam od muke

• Podržavam
Reactions: Em.
Ovaj
Jel neko citao Basaru? Ja danas u biblioteci uzela Famu o biciklistima
Prelistala malo... cudna knjiga... vidim drama, poezija, proza-sve u jednom :think:
E sad, ako neko ima neko misljenje o doticnom piscu i doticnom delu :hvala:

A nudila mi bibliotekarka Marijanu Kiz kada sam trazila nesto lagano za leto.
I ja nisam uzela. Mnogo je to meni debelo za laku literaturu. Laka literatura ne sme da ima previse strana. Tako se meni nekako cini :)

nešto sam čitala, ne znam šta, i nije mi se dopao
i inače, ne volim to, kombinacije razne, zamara mi mozak da se šaltam sa jednog žanra na drugi

a za Marijanu si se zeznula, to što ima 7oo strana, to je varka, to je k'o da si pročitala 1oo..zaista se pretrčava, a zabavna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back