krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Adekvatno ću te nagraditi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dakle, bila sinoć da gledam predstavu za koju sam dobila karte od lagune
i em što sam omanula pa sam išla sa dečkom, a sve vreme golišavi mladići igraju po sceni, em što je vrhunac predstave bio kada je tip koji je plesač u škotskoj suknji skinuo gaće u toku plesa, odložio ih, nastavio da djuska,onda tako gologuz napravio stoja, zablistala mu zadnjica, onda je ustao, uvukao polni organ medju noge, podigao suknju i pokazao šta ima, kada je završio tačku uzeo je gaće koje je skinuo, obrisao znoj sa lica i gaće bacio u publiku
ja ne znam, sad verovatno bi mi mnogi rekli da nemam smisla za umetnost al ono što je napravljeno samo da šokira ja ne cenim
muzika je bila strava, kao i veći deo njihovog plesa al bre : S
bilo koju od nas da si povela, bilo bi ti ljepše
a đe nađe momka da vodiš na momačku predstavu

bilo koju od nas da si povela, bilo bi ti ljepše
a đe nađe momka da vodiš na momačku predstavu

to je bilo za razumijevanje ljubavi
samo mi reci, ima li toga u knjizi ili nema
ama fino ti naslov kaže...Isrorija svijeta..pa od buba do svega ostalog
i nemoj da vrijeđaš mene kao pomagača u razumijevanju, znaš..ja se trudim, baš

Red pisanja knjiga joj je sledeci :
* Čas anatomije na Građevinskom fakultetu (2001)
* Treći sektor ili sama žena u tranziciji (2001, 2006, 2009)
* Ubistvo u Akademiji nauka (2002, 2007)
* Parking svetog Savatija (2003, 2008)
* Deda Rankove riblje teorije (2004)
* Aždajin osmeh (2004)
* Jacuzzi u liftu (2005)
* Prvi, drugi, treći čovek (2006, 2008)
* Čuvari svetinje (2007, 2008)
* Čim preživim ovaj roman (2008, 2009)
* Kaja, Beograd i dobri Amerikanac (2009
Ja sam pocela od Cuvara svetinje, dakle od krajapreko Čas anatomije na Građevinskom fakultetu sto mu dodje kao skok na pocetak
, onda Kaja...opet kraj...
Aj dobro to i nije jako bitno obzirom da su tematski nevezene knjige.
Al ovo o Harijeti mozda nije zgore citati redom.
Ja sam kao i ti krenula od DRRT.
Sad sam u Akademiji sto je knjiga br 1
Nastavicu dalje redom.
Preskacuci naravno Cim prezivim ovaj roman.
Ma pusti, ko zna zašto je to dobro
Zamisli da je povela neku od nas nevaspitanih, pa da crveni tamo dok zviždimo i vičemo "bis, bis, biiis!!!!"![]()
crna Tarka, precrkla bi
a nismo mi neke takve![]()

Počela sam da čitam Bujno leto,ove bube me podsetiše.
Sviđa mi se,za sada.....![]()
Pa nismo, jel' da da nismo?![]()
Adekvatno ću te nagraditi.![]()

) pokvari ugodjaj.Sta mislis kako je bilo meni i punom pozoristu osnovaca od prvog do osmog razreda?Opa, zurka u nasoj Biblioteci
Bez mene
I to golisava
Jedino mi Zivic (![]()
) pokvari ugodjaj.

NIsam mislila da idem od topika do topika, cisto da imam pregled i ofrlje-sto se kaze, ali, odustajem, dobro, evo odustajem, nemoj se toliko smejati, nisam imala nameru da izazovem salvu smeha, a ni da dozivim da pocrvenim od stida..
![]()

Citam i dalje Nortingersku opatiju, Dzejn Ostin, tacnije, to se samo cita, ali sam u stisci pa polako odmice. Sve u svemu, odlicno za odmaranje mozga.

I tako, dođoh još jednom da se pohvalim, ja završila i Dezire, al', izgleda da nemam kome.
Čak sam i suzu majčinsku pustila pri kraju, kad je Oskar priznao da je prepoznao.
Ne kajem se što sam čitala, ali moram da priznam, udavi me ko ruski klasik. Sve je to moglo i kraće, po mom mišljenju.
Rado, tu sam

Uuuuuu, pa to bilo još malopre, trenutno, ja već prestala.Rado, tu sam
![]()
A rame sam evo podmetnula.
Slobodno![]()

Ne luduj RadoUuuuuu, pa to bilo još malopre, trenutno, ja već prestala.
Ali, neka si ti došla. Odmori malo oči od čitanja, nabijaš nam komplekse brzinom i količinom pročitanih knjiga.![]()

:
Prelistala sam knjigu Prirucnik za tumacenje natalne karte
bas mi se svidela,i nju cu uzeti kada sa numerologijom zavrsim![]()
)...i 'ajd..i to bih nekako izgurala, al' kad mi počne...nije ni čudo što tako misliš jer ti je sunce ne znam gdje...pa znala sam da ćeš tako da uradiš jer ti sad saturn šeta...idi bre dijete tamo...svaki put mi dođe da je dobro zalijepim...msm, da ne bude zabune, nije ona dijete, nego ihaj žena...i da ne bude zabune, mlada sam je dobila 
JastaMa, ja ne marim za komplekse još od puberteta, nego onako...![]()

Aleks, ne rumeni, vidiš da i mi zabušavamo
sreća pa su nam moderatori dobri, inače bi nam brisali svaki drugi post
a ovo sam citirala zato što to moja starija ćerka bistri..to su jedine knjige koje čita ()...i 'ajd..i to bih nekako izgurala, al' kad mi počne...nije ni čudo što tako misliš jer ti je sunce ne znam gdje...pa znala sam da ćeš tako da uradiš jer ti sad saturn šeta...idi bre dijete tamo...svaki put mi dođe da je dobro zalijepim...msm, da ne bude zabune, nije ona dijete, nego ihaj žena...i da ne bude zabune, mlada sam je dobila
![]()