Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cituckam Ubistvo u Akademiji nauka, mahom po autobusima i autobuskim stanicama...mnogo mi se vise dopada od DRRT, nekako su mi zanimljiviji likovi i prica mi je smislenija.
Sad mi je zao sto price o Harijeti nisam citala redom kako dolikuje a ne tako zbdra zdola.
Jel vama to smetalo prilikom citanja?

ja sve mislim da mi nije smetalo, a možda ne znam šta sam propustila.. nisam to Ubistvo u AN ni čitala, a ne znam ni koji je redosled. DRRT sam čitala prvo

Red pisanja knjiga joj je sledeci :
* Čas anatomije na Građevinskom fakultetu (2001)
* Treći sektor ili sama žena u tranziciji (2001, 2006, 2009)
* Ubistvo u Akademiji nauka (2002, 2007)
* Parking svetog Savatija (2003, 2008)
* Deda Rankove riblje teorije (2004)
* Aždajin osmeh (2004)
* Jacuzzi u liftu (2005)
* Prvi, drugi, treći čovek (2006, 2008)
* Čuvari svetinje (2007, 2008)
* Čim preživim ovaj roman (2008, 2009)
* Kaja, Beograd i dobri Amerikanac (2009

Ja sam pocela od Cuvara svetinje, dakle od kraja :zcepanje: preko Čas anatomije na Građevinskom fakultetu sto mu dodje kao skok na pocetak :lol:, onda Kaja...opet kraj...:lol:
Aj dobro to i nije jako bitno obzirom da su tematski nevezene knjige.
Al ovo o Harijeti mozda nije zgore citati redom.
Ja sam kao i ti krenula od DRRT.
Sad sam u Akademiji sto je knjiga br 1
Nastavicu dalje redom.
Preskacuci naravno Cim prezivim ovaj roman.

dakle, bila sinoć da gledam predstavu za koju sam dobila karte od lagune
i em što sam omanula pa sam išla sa dečkom, a sve vreme golišavi mladići igraju po sceni, em što je vrhunac predstave bio kada je tip koji je plesač u škotskoj suknji skinuo gaće u toku plesa, odložio ih, nastavio da djuska,onda tako gologuz napravio stoja, zablistala mu zadnjica, onda je ustao, uvukao polni organ medju noge, podigao suknju i pokazao šta ima, kada je završio tačku uzeo je gaće koje je skinuo, obrisao znoj sa lica i gaće bacio u publiku

ja ne znam, sad verovatno bi mi mnogi rekli da nemam smisla za umetnost al ono što je napravljeno samo da šokira ja ne cenim
muzika je bila strava, kao i veći deo njihovog plesa al bre : S

dakle, bila sinoć da gledam predstavu za koju sam dobila karte od lagune
i em što sam omanula pa sam išla sa dečkom, a sve vreme golišavi mladići igraju po sceni, em što je vrhunac predstave bio kada je tip koji je plesač u škotskoj suknji skinuo gaće u toku plesa, odložio ih, nastavio da djuska,onda tako gologuz napravio stoja, zablistala mu zadnjica, onda je ustao, uvukao polni organ medju noge, podigao suknju i pokazao šta ima, kada je završio tačku uzeo je gaće koje je skinuo, obrisao znoj sa lica i gaće bacio u publiku

ja ne znam, sad verovatno bi mi mnogi rekli da nemam smisla za umetnost al ono što je napravljeno samo da šokira ja ne cenim
muzika je bila strava, kao i veći deo njihovog plesa al bre : S

:zcepanje::hahaha::hahaha::zcepanje:
Kad nisam pala sa stolice od smeha!!!!!! Još ne mogu da se saberem, evo i "ruke mi se smeju", gotovo da ne uspevam da tipkam.Straaaaašno i sve to sa dečkom....
Molim te, napiši nam naziv predstave.
I ja sam dobila karte pri kupovini knjiga, ali nisam iz Bg, pa sam ih poklonila i možda se setim da li je to ta ista predstava kad čujem naziv

:zcepanje::hahaha::hahaha::zcepanje:
Kad nisam pala sa stolice od smeha!!!!!! Još ne mogu da se saberem, evo i "ruke mi se smeju", gotovo da ne uspevam da tipkam.Straaaaašno i sve to sa dečkom....
Molim te, napiši nam naziv predstave.
I ja sam dobila karte pri kupovini knjiga, ali nisam iz Bg, pa sam ih poklonila i možda se setim da li je to ta ista predstava kad čujem naziv

naziv predstave govori dosta
alpha boys, ali uopšte nisam razmišljala i tako

Zaboravih zašto sam došla.
A došla sam da se pohvalim da sam završila Istoriju sveta u 10 1/2 poglavlja. Ako me pitate šta sam pročitala, odgovor je: pojma nemam. Ovo je visokoumna knjiga, a ne za nas što čitamo Lagunu.;) Ne kažem da nisam baš uživala, rečenice su lepe, reči birane, da nije tako, zafrljačila bih je, ali mi je žao što nisam shvatila poentu. Eto, a mogla sam lepo da smažem neki ženski roman za ovo vreme. :think:

trenutno citam Brajsona-Beleske sa malog ostrva, koje je Brajson pisao tokom obilaska Engleske, a pre svog povratka u rodnu Ameriku
knjiga je u njegovom maniru uobicajno duhovita, a jos svasta nesto saznate o Engleskoj, sto se ne nalazi u turistickim vodicima, ukljucujuci i sablaznjive cinjenice da je imala zakon i drustvo za zastitu zivotinja PRE nego iste za zastitu dece i da su cetvorogodsnjaci sve do polovine 19tog veka radili u rudnicima puno radno vreme od deset sati :(
preporuka, narocito za one koji vole taj tip sarkasticnog humora

NIsam mislila da idem od topika do topika, cisto da imam pregled i ofrlje-sto se kaze, ali, odustajem, dobro, evo odustajem, nemoj se toliko smejati, nisam imala nameru da izazovem salvu smeha, a ni da dozivim da pocrvenim od stida..
:bye:

Ne ljuti se Biljo, i ne crveni. To nas zasmejava naš Buki. Nego, ubuduće budi ažurnija, nemoj da čekaš da ti se nakupi ovoliko gradiva. :lol:

Zaboravih zašto sam došla.
A došla sam da se pohvalim da sam završila Istoriju sveta u 10 1/2 poglavlja. Ako me pitate šta sam pročitala, odgovor je: pojma nemam. Ovo je visokoumna knjiga, a ne za nas što čitamo Lagunu.;) Ne kažem da nisam baš uživala, rečenice su lepe, reči birane, da nije tako, zafrljačila bih je, ali mi je žao što nisam shvatila poentu. Eto, a mogla sam lepo da smažem neki ženski roman za ovo vreme. :think:

ej, ne zezeaj...ja sam je čitala prije 1oo godina, a još se sjećam opisa njegove žene kad mahinalno, u snu, miče kosu koju je ošišala, da mu ne smeta..mislim, u nekom poglavlju...
slatka je knjiga, ako nisam promašila..knjigu, mislim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back