Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo bolje od filma, ja sam prvo citao knjigu pa onda gledao film i nije to to bilo... knjiga je vrh!

Verujem...Gotovo nikad to nije to...
Nekad stvarno promaše,a nekad se prosto ne poklopi sa onim što sam, čitajući, izmaštala...
Praktikujem da prvo pročitam knjigu, pa tek onda pogledam film,ali ne uspem baš uvek u tome...

Stig'o paket! Potraga za srećom, rekla bih neotvorena (plaćena 159 din, Milice, nemoj da pukneš od muke:lol:), Aprilska veštica (malo Geopoetike, da ne bude Rada-Laguna:)) nova, malko skuplja, 305 diara, i Moja ljubav Če, 159 dinara. S poštarinom, sve tri knjige 700 dinara, nove. Baš lep oproštaj od Limunda.:)

Danas bih mogla da završim Dezire, a i od Istorije sveta ...ostalo tridesetak strana.
Joooj, ne znam šta bih pre da počnem. Znam, za bus ću Čea, a za kući?:think:

Putuj Igumane i ne misli na manastir
Ja sam tu da mislim za obe :mrgreen::lol:

Ja uplatila more, morence. :):D Idem u četvrtak veče - :zurka:

bruzzel_girl.gif
Lepo vreme,dobar provod !

smilie_girl_019.gif

smilie_girl_353.gif

:zurka:

smilie_girl_256.gif

Mene ništa ne stiska:mrgreen:, ja čitam.
Počela Otmenost ježa pa sam se prebacila na ovu Kustinu knjigu, obećala sam mami da ću da je pročitam, ona mi poklonila a skuplja prašinu, nije fer.

Dodir tla (Rani Manika)

Beleska autora:

Dragi citaoce,
Ako si procitao Mati pirinca i zelis slicnu pricu, onda te moram iskreno posavetovati da ostavis ovu knjigu neprocitanu, jer svet u koji se kanis da udjes je uzasno prljav.
Ali, ti, hrabrio citaoce, koji upires pogled u mene, upali svetiljku pa da odvazno krenemo.
Moramo pronaci Lepotu, pogresila je, podlegla je iskusenjima, ali ustrajava jer ce je samo jedan tvoj pogled prepun divljenja podici iz pepela ponizenja..."

----------------
Toplo preporucujem....

Ja cituckam Ubistvo u Akademiji nauka, mahom po autobusima i autobuskim stanicama...mnogo mi se vise dopada od DRRT, nekako su mi zanimljiviji likovi i prica mi je smislenija.
Sad mi je zao sto price o Harijeti nisam citala redom kako dolikuje a ne tako zbdra zdola.
Jel vama to smetalo prilikom citanja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back