Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mhm..ne spamujte :rtfm: :p

počela sam da čitam "Taoci"..Sandra Petrušič izd Plato
nisam puno pročitala, jedno 5o-tak strana...ali to je četvrtina knjige
o knjizi ču kad je završim (samo da kažem da obećava)
htjela sam da napišem o stilu ove Sandre...jako me podsjeća, ustvari zaklela bih se da je pisala Muvalo, koja se nažalost, odjavila sa foruma...iste rečenice, isto razmišljanje, isti lagani humor, isto provlačenje svojih stavova...

Znak raspoznavanja :think: crveni karanfil!!!:mrgreen:

Pročitala Potragu za srecom diiiiiiivna je:heart:!

E pa drago mi je!
Prva sam je pominjala ,a vi me iskulirale letos.Tek me Esterka pre par meseci podržala.

Nego i ja sam stigla posle 11 dana u bajci i ne mogu da se opasuljim....
Bilo je više nego uzbudljivo i romantično,ali sam ipak stigla da pomislim šta ste pisale i evo čitam i čitam i zabvne ste kao i uvek :)

Jaoooo zaboravila sam da kupim :(
E sutra cu da se pocastim za cerkin rodjendan.
Valjda i mi majke zasluzujemo neki poklon majku mu staru ??!!

Nije valjda nego ZASLUŽUJEMO :rtfm:

Srećan ti rođendan ćeri :heart:

Trenutno ne čitam ništa :confused: opet me nešto uhvatilo , a imam šta .Komša mi doneo nekog Kurcia Malaparte "Kaputt" nobelovac , ja po ko zna koji put opet neupućena i nikad čula za čoveka , al' ajde uzeh je, ali još je nisam otvorila.Ovamo iz biblioteke uzela od Meg Kabot "Brbljivica u velikom gradu" , a čitala onu njenu prvu pa mi se dopala lagana za jedno popodne se čita, ali ova mi nije takva čak me smara, tako da stoji u torbi i ne setim se da je otvorim.A šta imam započete :sad2: i nikako da im priđem (sem prašinu kad brišem) , nek čekaju ...
I tako ja vam se izjadah , sad mi lakše na duši ...Malo odoh u of

Ja sam samo svratila da se zalim kako mi je jako dosadno, jer zbog mojih ledja ne mogu da mrdnem dalje od WCa, na TVu nema nista, za racunarom mogu samo jako kratko, a ne mogu za citam :eek: I nemam pojma zasto.

Poredjala sam knjige na kamaru pored kreveta, i otvaram ih redom, procitam po pola strane i ostavim je. I hocu da ujedem samu sebe zato sto ne mogu, a imam savrsenu prilku da ne radim nista i citam.
Sto je covek proklet...:aha:

Ja sam tek nedavno shvatila kako je lepo ponekad ne raditi ništa
smilie_girl_082.gif

Poslednja izmena:
Poredjala sam knjige na kamaru pored kreveta, i otvaram ih redom, procitam po pola strane i ostavim je. I hocu da ujedem samu sebe zato sto ne mogu, a imam savrsenu prilku da ne radim nista i citam.
Sto je covek proklet...:aha:
Imam i ja takvih dana kad ne mogu da se skoncetrišem na knjigu...
Čitam, ali pola ostane u vazduhu .... stalno se vraćam na prethodno pročitani deo....i tad stanem, jednostavno-ne ide

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back