Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet knjige uz Vecernje novosti :zskace:

Moja tetka je kupila prvu, mogu ti reći da nisam zadovoljna kvalitetom. Listovi tanki ko u Bibliji, ukoričani tako da ne može ni da se otvori pošteno knjiga. Posle ja proverila kod prodavca, i ostali primerci su takvi. Kaže, slabo se prodaje i ova od 99 din. a kako li će tek ostale.
Na sajmu su zlatni rusi bili 1500 svih 12 knjiga. Ne trči!

Pa Rada pije kaficu sa poštarom:zper:, a meni još malo ostalo do kraja Slepog ubice, nikako da stignem, moje dete nikako da nauči malo samo da se igra:confused:

Izneverio me je jutros. Pošiljka nije bila preporučena već obična, tako da mi je samo javio da siđem i uzmem, ne treba da potpisujem ništa. Nismo se ni sreli. :( A možda je njegova žena sinoć ovde pročitala šta sam pisala? :zper:

joooj, došlo lijepo vrijeme, pa ne možem
imala bih kad da ugrabim i knjiga je dobra iako je repetiram, i sve...al' nešto ne moguuuu

p.s. mene ova starija urnisa, jedva čekam leđa da joj vidim

Mene oboje urnisu :roll:
Milica jutros urla nece u vrtic, kad sam je uzela pitam je
Sta si radila u vrticu? ona kaze Kukala
ja je pitam pa zasto kukas jel ti dobra vaspitacica?
ona kaze Teta dobra ali nije moja mama :lol:

Nalazim sličnost ove knjige sa knjigom "Hiljadu čudesnih sunaca"- Haled Hoseini

Ovako piše na koricama knjige....
Francuska autorka španskog porekla, Karol Martinez, nalazi inspiraciju u predanjima iberijskih predaka ,roman je osvojio naklonost publike i osam književnih nagrada....

Meni se mnogo dopala Hiljadu cudesnih sunaca
Mada moram da priznam da mi je od njega lepsa Lovac na zmajeve
Dobro, Zensko zavestanje ide na spisak :)

P.S. Nisi mi odgovorila na sva pitanja :mrgreen:

P.S. Nisi mi odgovorila na sva pitanja :mrgreen:
Nemam odgovore na sva pitanja, knjige ne kupujem (osim ako nisu lektira ili udžbenici) :mrgreen: , "grebem se"-uzimam iz biblioteke...

Poštare ne diram,pogotovo ne iz Raddinog dela grada :zcepanje:

Mada moram da priznam da mi je od njega lepsa Lovac na zmajeve
I meni je Lovac na zmajeve, bolja....

Poslednja izmena:
au, devojke, baš sam se slatko ismejala par prethodnih strana, poštar glavni lik
Ja sam zamišljala Bila Brajsona bez brade... ovaj na snimku izgleda kao moj urednik, upravo sada je u smeni, pa ja sve izvirujem iza kompjutera (tj. monitora, starinskog, velikog) da ga vidim i uporedim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back