ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
da se vratim na temu 
danas nisam ni slova pročitala
sa' ću da se baČim

danas nisam ni slova pročitala
sa' ću da se baČim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, imam jedno pitanje u vezi sa kupovinom knjiga u laguni - da li kada kupujete knjige sa akcije svakako dajete člansku kartu? jasno mi je da popust važi i bez karte, ali zar se kupovinom (mislim tromesečnom) ne ostvaruje neki dodatni popust?
Za knjige na akciji ne treba čl. karta i one ne ulaze u tromesečnu potrošnju. One su van konkurencije.
e hvala rado, to mi nije bilo jasno a premam se sutra da odem po knjige sa akcije pa da se naoružam znanjem : )

Ova knjiga nedelje mi deluje interesantno.
http://laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1489

. Taj XX vek mislim. Narocito kad ga pogledas ovako u komadu.
. Taj XX vek mislim. Narocito kad ga pogledas ovako u komadu. 
  S tim sto moram priznati da su i ti sporedni likovi i jako zanimljivi i  jako dobro dati. Samo ih je jednostavno previse za moj ćureći  (to ja sad sama sebi tepam
 S tim sto moram priznati da su i ti sporedni likovi i jako zanimljivi i  jako dobro dati. Samo ih je jednostavno previse za moj ćureći  (to ja sad sama sebi tepam  )mozak.
 )mozak. Ovo je treca knjiga koju sam procitala od Jergovica, i ja i dalje ostajem pri tome da mu je zbirka pripovedaka Sarajevski Marlboro najbolje sto sam od njega procitala.
 Ovo je treca knjiga koju sam procitala od Jergovica, i ja i dalje ostajem pri tome da mu je zbirka pripovedaka Sarajevski Marlboro najbolje sto sam od njega procitala.
Jest zahebano toliko vreme provesti bez knjigeA pre toga sam u nekoj skitnji po gradu i to samo zato što sam krenula u Grinet na kafu, pa da bih imala šta da čitam dok pijuckam, kupila Ne idimo noćas psima i Otac nepoznat.
I neću više ništa da kupujem.

Meni se desilo sa knjigom Grozdane Olijić-Glasovi u vetru...još je nisam pročitala, mučim se nešto .Ne drži mi pažnju sam početakDesava li se vama da krenete da citate i onda se smorite i odustanete..? I posle koliko strana shvatite da je knjiga ipak bzvz?

Meni se desilo sa knjigom Grozdane Olijić-Glasovi u vetru...još je nisam pročitala, mučim se nešto .Ne drži mi pažnju sam početak
Naravno. Evo baš s mukom završavam Dezire i posle jednogodišnje pauze Istoriju sveta u deset i po poglavlja. Planiram da za ovaj raspust završim i Papagajevu teoremu, koju sam na pola prekinula ne pamtim još kad. Nadam se da ti je sad lakše.Desava li se vama da krenete da citate i onda se smorite i odustanete..? I posle koliko strana shvatite da je knjiga ipak bzvz?

Meni se desilo sa knjigom Grozdane Olijić-Glasovi u vetru...još je nisam pročitala, mučim se nešto .Ne drži mi pažnju sam početak

Bas mrzim taj osecaj kad moram nesto da ostavim
 Bas mrzim taj osecaj kad moram nesto da ostavim 

Ova knjiga nedelje mi deluje interesantno.
http://laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1489

Hvala na odgovorima devojkeBas mrzim taj osecaj kad moram nesto da ostavim
Pocela sam Mongoliju (Bernardo Karvaljo) i posle 30ak str. sam se smorila..kao da citam neku lingvisticku metafiziku
Citao neko Reblika ljubavi?
http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=900
Desava li se vama da krenete da citate i onda se smorite i odustanete..? I posle koliko strana shvatite da je knjiga ipak bzvz?
 , ako me ne zainteresuje u prvih 20-tak stranica onda je ostavim!
, ako me ne zainteresuje u prvih 20-tak stranica onda je ostavim! 
 Čitam da bih uživala!
 Čitam da bih uživala!