Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Христос васкрсе, срећан празник свима ;)

И ја сам читала Моравијину ''Римљанку'', у средњој школи и сећам се да сам помислила 'па ова главна јунакиња се само ј...'' :zper: Узећу је кад изађе у оквиру ове едиције Новости, можда доживљај буде другачији.
Данас мало паузирам од читања, празник је и дан за дружење.
Велики поздрав

Ponela Pilotovu zenu koju sam jos kuci pocela tamo sam je zavrsila, i knjigu ne preporucujem Bambi81 cini mi se da ona rece da je pilotova zena, u stvari ne preporucujem je udatim gospodzama :mrgreen:
i ponela sam Svete varalice odlicna knjiga
Tamo sam kupila Pola zutog sunca i Vrtovi cimeta,svracali smo u Nis pa sam naravno prvo u Lagunu uletela :lol:

đe ste?
samo da se javim
..ponavljač, babin kolač :D
Evo mene :bye:
Citam Dvore... :super:

Ponela Pilotovu zenu koju sam jos kuci pocela tamo sam je zavrsila, i knjigu ne preporucujem Bambi81 cini mi se da ona rece da je pilotova zena, u stvari ne preporucujem je udatim gospodzama :mrgreen:
i ponela sam Svete varalice odlicna knjiga
Tamo sam kupila Pola zutog sunca i Vrtovi cimeta,svracali smo u Nis pa sam naravno prvo u Lagunu uletela :lol:
Sve do Nisa nije bilo knjizare :eek:

vaskrs.jpg

Stigla sam kući. Od petka smo skitali, malo vikendica, malo kod mojih. Pročitala Beležnicu, isplakala se na poslednju trećinu knjige jedno pet puta, mada mi je početak malo bio mlak. Zaboravila sam gde sam sve plakala kad sam gledala film. :lol:
Milice, što ne reče u koju banju ideš, mogla sam da te obiđem, imam mesečnu kartu koja važi za 60 km u poluprečniku oko Niša. A mogle smo i u Nišu da se sretnemo, ćure malo! :zag:

vaskrs.jpg

Stigla sam kući. Od petka smo skitali, malo vikendica, malo kod mojih. Pročitala Beležnicu, isplakala se na poslednju trećinu knjige jedno pet puta, mada mi je početak malo bio mlak. Zaboravila sam gde sam sve plakala kad sam gledala film. :lol:
Milice, što ne reče u koju banju ideš, mogla sam da te obiđem, imam mesečnu kartu koja važi za 60 km u poluprečniku oko Niša. A mogle smo i u Nišu da se sretnemo, ćure malo! :zag:

Nisam znala da cemo svracati u Nis, a kad smo stigli tamo ja kazem muzu Eeeeeeeeeeeee mozda cemo Radu da sretnemo :zcepanje: kao da ja znam kako izgledas
A on :eek: kaze, sta je tebi? Koja te Rada spopala? :lol:

Matematicar u njoj nikad ne spava :D

Obe ste po malo šašave. Ne može čovek, tj. žena, tj. ja, ni da vam tepa, a da vi ne razvijete od toga ... :zcepanje:

Ja mojima tepam "pilići" ,moraću da menjam navike:zcepanje:

Voleo sam je -Ana Gavalda,nakon Makina i nije na mene ostavila neki utisak.

Možda mi ne leži tema,ili nije bio dobar redosled čitanja,ali Želeo bih da me neko negde čeka mi je bila puno bolja.
Dok sam je čitala pomislila sam da bi možda mogao da se snimi dobar film,pa sam posle našla da je i snimljen,kakav je ,ne znam.....

Poslednja izmena:
ja sam voleo sam je pročitala pre 3 - 4 godine i pojma nemam o čemu se radi, dakle poptuna praznina kada je ta knjiga u pitanju, što mi se ipak retko dešava, nisam je čitala pre deset godina, pa da se ne sećam apsolutno ničega, a to mi se sa njom desilo

e, imam jedno pitanje u vezi sa kupovinom knjiga u laguni - da li kada kupujete knjige sa akcije svakako dajete člansku kartu? jasno mi je da popust važi i bez karte, ali zar se kupovinom (mislim tromesečnom) ne ostvaruje neki dodatni popust?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back