Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Slika Dorijana Greja", jeste je čitale, kakva je? Kupila sam je najviše zbog korica (ko je sad bolestan?), tvrdo mini pakovanje crne boje sa zlatnim slovima i naslikanom škakljivom maskom na licu, prava umetnost, a unutra lepa krupna slova, nadam se da će i sadržaj tako da me oduševi.

Meni je knjiga odlična (u top 20), imam je i na srpskom i na engleskom. Obožavam Oskara Vajlda. Njegova proza je pomalo melanholična, pa ako voliš srećne krajeve, onda nemoj da čitaš.

Da s prikljucim grupi zavisnika od novih knjiga.Ta sam.
E sad, da sam visila na Limundu dan-noc gotovo punih godinu dana-jesam.To jos pre nego sto je postojao Kupindo ( isto sto i Limundo samo sa fixnim cenama) i dok je bio mnogo veci izbor.I priznajem nakupovala sam knjiga i knjiga..Medju njima i nekoliko kompleta iz '60.-'70. godina,a nove novcijate.Moglo je tamo bas svsta da se nadje.
Cak sam se dokopala i svoje omiljene knjige iz detinjstva ( koju sam pozajmila, procitala i vratila - i patila sto nije moja) "Harijeta uhoda".
Jos uvek poveremno svracam na Limundo...

Ko je izdavac te knjige?

Izdavač je neki IP Book, korice su crne, tvrd povez. Ja sam je na Sajmu platila 300 din. A na engleskom je Penguinovo izdanje, ono džepno.

Šta ja znam, pretpostavljam da sam se sretala sa svakakvim knjigama tokom godina (ja sam dipl. bibliotekar) - prašnjavim, prljavim, s flekama od bogtepitačega (ne želim da znam) i sve sam to morala da pregledam, popišem. Možda zato volim da držim čistu knjigu koja miriše na novo.

Što se tiče Lagunine akcije, merkam sledeće (neka mi neka javi ako je čitala šta od ovoga, molim vas, da ne kupujem ako je neka glupost):
''Engleski asasin'' Danijel Silva
''Poslednje leto'' En Brešers
''Prsten'' Horhe Molist
''Ekvinocijum'' Majkl Vajt
''U susret svetlosti'' Adel Geras
''Euklidov prozor'' Leonard Mlodinov
''Savršena damska agencija'' Hester Braun

Bolenove već imam, odlične su knjige, preporučujem. Vrlo detaljni opisi&uzbudljiva fabula.
Čitala sam ''Telo kao dokaz'' Patriše Kornvel i nisam oduševljena. Žena jednostavno nije dovoljno zanimljiva, tako da od nje neću više ništa ni uzimati.

:lol: Pridružujem se klubu "bolesnih" od novih knjiga.

Sledeća na redu "Slika Dorijana Greja", jeste je čitale, kakva je? Kupila sam je najviše zbog korica (ko je sad bolestan?), tvrdo mini pakovanje crne boje sa zlatnim slovima i naslikanom škakljivom maskom na licu, prava umetnost, a unutra lepa krupna slova, nadam se da će i sadržaj tako da me oduševi.
Davno sam je citala, i davno film gledala.
Izbledeli mi utisci, pravo da ti kazem :)
Ali ako se oslonimo na ovo sto se zadrzalo, dobra je :)

Šta ja znam, pretpostavljam da sam se sretala sa svakakvim knjigama tokom godina (ja sam dipl. bibliotekar) - prašnjavim, prljavim, s flekama od bogtepitačega (ne želim da znam) i sve sam to morala da pregledam, popišem. Možda zato volim da držim čistu knjigu koja miriše na novo.
Vidi, vidi kakvu smo mi to pticicu ulovili :D
Sad si nadrljala. Cim nam nesto ne bude jasno, navalicemo sa pitanjima :D
Da i Dana malo odmori, i ona ima dusu :D

Dobro veče, cure.
Vidim, pominjale ste me često dok sam riljala dva dana oko voćaka. Ni miša ne mogu da držim.:(

Ono za Limundo, nemoj da ste se nameračile na moju knjigu, leteće perje.:)
Milice, drago mi je zbog tebe što ti nisam bila konkurencija, imam ja te knjige. Uživaćeš. A i Slika Dorijana Greja ti je bila povoljno na Limundu juče pre podne, vidi ti to bolje. Srećno.:)
Kucamo se sutra, ćerka cupka oko mene. :( :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back