krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
...i boli tebe uvo sadmo''š da čitaš do ujutru
Ja se odmah uspavam posle te đavolje rabote. Ali bez nje nikako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i boli tebe uvo sadmo''š da čitaš do ujutru
evo citiram sama sebe
koji narcis
ama nisam , nego mi muka ponovo da pišem
dakleM..dovršila, tj završila i ostajem pri istom mišljenju, da je dosta dobra
e, sad, nešto sam razmišljala ( na ovu izjavu, moj jel' čovjek uvijek, ali uvijek kaže...bolje da nisi..pa sam je izbacila iz naše konverzacije:mrgreen)
hoću da kažem sledeće ..i ovo krijumčarenje, narko dileri, i te fore.....to je današnjica..isto kao što nam je tj.meni zanimljivo da čitam kako su nekad živjeli, ratovali, obrađivali zemlju...tako i ovakve nekakve knjige ostaju kao prikaz vremena...što se toga tiće, Arturo je odlično odradio posao
aoo kol'ko napisah
Trenutno nemamknjigu.
Slepi ubica postaje sve zanimljiviji![]()
Pravim spisak knjiga koje zelim da imam,da drugarici olaksam sta da mi uzme za rodjendan
pa su mi i ove 3 zapale za oko:
Da li je neko od vas procitao neku od ovih knjiga?
Ako jeste,zelim da cujem utiske,kakvi god bili.
I ako neko ima da mi preporuci dobru triler knjigu,neku koja ce da me potpuno uvuce u citanje i
do kraja da se ne zna ko je ubica,da bude bas zamrseno
spremna sam da cujem predloge![]()
Citala sam Post mortem i slobodno mozes da je zaobidjes, bar sto se mene tice.Meni je ta Patrisa skroz predvidiva i naivna,stil nikakav...ma bzvz skroz.Dala sam joj jos jednu sansu sa Telo kao dokaz i jednako neuverljivo...
Ali zato Vilson....Pisale smo o Slepom ubici.
Hvala na savetu
Jel' Slepi ubica ona knjiga za koju svi komentarisete da su sitna slova?
AKo je ta,blago li se meni,vec imam "lepu" dioptriju![]()
Slepi ubica postaje sve zanimljiviji![]()
Na standu Clia jedini pravi popusti i fenomenalna i ljubazna prodavacica...znam je vec godinama sa standova i sajmova , iako retko kad dobijem od nje informacije o svemu sto me zanima , tu se osecam prijatno i kupile smo tu nekoliko knjiga po njenoj preporuci po fantasticnih 130 din komad.
Dervis i smrt
Tvrdjava
Magla i mjesecina
Tisine
Ostrvo
![]()
![]()
Obecala sam Dani izvestaj sa sajma knjiga u NS.
Na standu Agore ljubazni cika mi saopstava da je u Kaji Djurdjevicka opisala sebei muza cak i svoju macku i da mu nije jasno sta joj je to trebalo...Kaju sad citam , pa eto volela bih da cujem vase misljenje o tome.
Kerefeka je pogresila. Mislila je na roman "Slepi covek iz Sevilje" - Robert Vilson.
Preporucila ga je pre izvesnog vremena meni, i meni se dopao. Mislim da zadovoljava tvoje kriterijuma, ali ja nisam merodavan citalac krimi romana, pa se zato nisam ni javljala na tvoje pitanje.
Ali za ovu kao i za druge Vilsonove, i Mirkin m. i Kerefeka kazu da su dobre, a oni su vec poznavaoci ovog zanra koliko se meni cini.
Ja i dalje najbolje obozavam Agatu, pa ako ima nesto slicno njoj, pricajte.