Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad je i meni smešno, ali čekati da prođe devet dana, pri tom znati da u Beogradu postoje samo još dve takve knjige(reče mi Dana, :heart: moje), nije bilo ni malo naivno. Razmišljala sam ako počnu da dižu cenu, dokle valja ići, ipak je polovna, kad ono, nikoga to ne zanima. Mi smo ti ovde poslednje Mohikanke.:zcepanje:

Ti si draga moja stvarno bila u frci. Ali ja te potpuno razumem. I ja bih kao i ti mislila da nema coveka koji ima kompjuter i internet, a da pri tom ne prati Limundo aukcije, a posebno one o knjigama, :zcepanje: aposebno onu za Dezire :zcepanje:
Veruj mi da bih se isto tako istripovala, i da bih tesko prezivljavala svih 9 dana. Mislila bih:"Ma zadnjeg dana ce sve da ode u nebesa kad navale" :zcepanje:

Eto, ako ti je lakse, nisi jedino ti blesava :zag: A da znas da bogami jesmo poslednje Mohikanke.

E sad ste vas dve meni ulepsale dan, sa citavom pricom i pretecim stripom (Lamar, genije si nas!)
Meni je neizmerno drago da se sve razresilo na opstu srecu i zadovoljstvo, a nasa Rada dobila jos jednu knjigu da se gura sa drugima na spisku i na polici :)

Opsta sreca vlada na temi :zskace: zbog nase Rade.

Kako je malo potrebno za sreću, a?:lol:

Obožavam vas sve! :heart:

Kako kome draga moja. Znam neke kojima nista nije dovoljno za srecu, pa je moje zadovoljstvo poznavanja ljudi koji srecu vide u malim normalnim ljudskim stvarima (bez obzira sto je to poznanstvo virtuelno) tim vece. A ja u tvojim postovima zaista tacno osecam svu strepnju koju si imala, tokom svih tih uzasnih :sad2: 9 dana :D

PS. Danas mi je najlepsi deo dana bio ovaj sa vama, posto je ostali deo otpao na dosadne kucne poslove :evil:
PS. Knjiga oceva je i dalje "onako". Veceas nastavljam. Dalji utisci slede.

Pravim spisak knjiga koje zelim da imam,da drugarici olaksam sta da mi uzme za rodjendan :mrgreen:
pa su mi i ove 3 zapale za oko:
Post Mortem- Patrisa Kornvel

U sumi- Tana French

Grad kostiju- Majkl Koneli

Da li je neko od vas procitao neku od ovih knjiga?
Ako jeste,zelim da cujem utiske,kakvi god bili.
I ako neko ima da mi preporuci dobru triler knjigu,neku koja ce da me potpuno uvuce u citanje i
do kraja da se ne zna ko je ubica,da bude bas zamrseno
spremna sam da cujem predloge :)

Sad je i meni smešno, ali čekati da prođe devet dana, pri tom znati da u Beogradu postoje samo još dve takve knjige(reče mi Dana, :heart: moje), nije bilo ni malo naivno. Razmišljala sam ako počnu da dižu cenu, dokle valja ići, ipak je polovna, kad ono, nikoga to ne zanima. Mi smo ti ovde poslednje Mohikanke.:zcepanje:

Jao Rado :zcepanje:

Znaš šta ja radim ,pošto nisam ja učalnjena tamo već moj muž i to sa mojim emajlom :evil: a mene mrzi da otvaram novi, pa izlistam one koje su pri kraju dan ili dva i samo kažem mužu koje me zanimaju a sve ostalo prepuštam njemu.Tipa slanje dogovor oko prijema i plaćanje :per:

Jao Rado :zcepanje:

Znaš šta ja radim ,pošto nisam ja učalnjena tamo već moj muž i to sa mojim emajlom :evil: a mene mrzi da otvaram novi, pa izlistam one koje su pri kraju dan ili dva i samo kažem mužu koje me zanimaju a sve ostalo prepuštam njemu.Tipa slanje dogovor oko prijema i plaćanje :per:

Moja koleginica kaže da joj je neviđeni mir u kući od kad joj se muž učlanio tamo. Ne skida se. :lol:

Moja koleginica kaže da joj je neviđeni mir u kući od kad joj se muž učlanio tamo. Ne skida se. :lol:

Vala Rado ni moj , stalno nešto stiže , skoro nas zatrpa , a i on uvaljuje :lol:

Nego Rado kako ti savlada onu "Kada si otišao" mene sve nešto mrcvari ili me opet uhvatilo ono ne čitanje, mada sve mi pogled pada na "Čitača" koji je sledeći na redu.

e, a ja sad čitam Kraljica juga...Arturo Perez-Reverte, izd. alnari
kad sam otvorila knjigu i počela, prva rečenica mi je ubila volju za životom i za čitanjem
"Zazvonio je telefon i znala je da će je ubiti" o živote! ovo je neki glupi triler, neka trta-vrta...okrenem pozadi na korice da bar vidim o čemu se radi...kad ono narko-dileri, krijumčarenje..i nahvaljen pisac
'ajde da probam da čitam, da vidim šta će biti
i, nisam se pokajala..ne zanima me ta tematika, ali ovaj Arturo baš zanimljivo piše, likovi su mu dobri, ovu ženu, Terezu, Meksikanku je, izgleda,baš pručavao...
ostalo mi još stotinjak strana

evo citiram sama sebe
koji narcis :per:
ama nisam , nego mi muka ponovo da pišem
dakleM..dovršila, tj završila i ostajem pri istom mišljenju, da je dosta dobra

e, sad, nešto sam razmišljala ( na ovu izjavu, moj jel' čovjek uvijek, ali uvijek kaže...bolje da nisi..pa sam je izbacila iz naše konverzacije:mrgreen)
hoću da kažem sledeće ..i ovo krijumčarenje, narko dileri, i te fore.....to je današnjica..isto kao što nam je tj.meni zanimljivo da čitam kako su nekad živjeli, ratovali, obrađivali zemlju...tako i ovakve nekakve knjige ostaju kao prikaz vremena...što se toga tiće, Arturo je odlično odradio posao

aoo kol'ko napisah

Vala Rado ni moj , stalno nešto stiže , skoro nas zatrpa , a i on uvaljuje :lol:

Nego Rado kako ti savlada onu "Kada si otišao" mene sve nešto mrcvari ili me opet uhvatilo ono ne čitanje, mada sve mi pogled pada na "Čitača" koji je sledeći na redu.

Meni se dopala, nije me mrcvarila. Mrcvarila sam ja nju, jer nemam dovoljno vremena a ni uslova kod kuće za čitanje u dahu, kako najviše volim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back