lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Sad je i meni smešno, ali čekati da prođe devet dana, pri tom znati da u Beogradu postoje samo još dve takve knjige(reče mi Dana,moje), nije bilo ni malo naivno. Razmišljala sam ako počnu da dižu cenu, dokle valja ići, ipak je polovna, kad ono, nikoga to ne zanima. Mi smo ti ovde poslednje Mohikanke.
![]()
Ti si draga moja stvarno bila u frci. Ali ja te potpuno razumem. I ja bih kao i ti mislila da nema coveka koji ima kompjuter i internet, a da pri tom ne prati Limundo aukcije, a posebno one o knjigama,

Veruj mi da bih se isto tako istripovala, i da bih tesko prezivljavala svih 9 dana. Mislila bih:"Ma zadnjeg dana ce sve da ode u nebesa kad navale"

Eto, ako ti je lakse, nisi jedino ti blesava

E sad ste vas dve meni ulepsale dan, sa citavom pricom i pretecim stripom (Lamar, genije si nas!)
Meni je neizmerno drago da se sve razresilo na opstu srecu i zadovoljstvo, a nasa Rada dobila jos jednu knjigu da se gura sa drugima na spisku i na polici![]()
Opsta sreca vlada na temi

Kako je malo potrebno za sreću, a?
Obožavam vas sve!![]()
Kako kome draga moja. Znam neke kojima nista nije dovoljno za srecu, pa je moje zadovoljstvo poznavanja ljudi koji srecu vide u malim normalnim ljudskim stvarima (bez obzira sto je to poznanstvo virtuelno) tim vece. A ja u tvojim postovima zaista tacno osecam svu strepnju koju si imala, tokom svih tih uzasnih

PS. Danas mi je najlepsi deo dana bio ovaj sa vama, posto je ostali deo otpao na dosadne kucne poslove

PS. Knjiga oceva je i dalje "onako". Veceas nastavljam. Dalji utisci slede.