Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Slikarka iz Šangaja od Dženifer Kodi Epistajn, Laguna, naravno...sinoć sam je dovršila...romansirana biografija...predivna, eto...mislim da je prevoditeljka odlična, te je stoga i naglašavam Vanja Smoje-Glavaški...i ljubav, i borba i sve...
...a sad idem u moj omiljeni izlazak, u biblioteku..ne znam jesam li se hvalila, imam i poseban brj godinama...a handrd (1oo)

Matematiku ljubavi, koja je ove nedelje na akciji, moram da kupim, čisto zbog profesionalne deformacije, :lol:, Avanture nevaljale devojčice, normalno, moram, ali me muči treća ('bem mu 10%).
Mirka, kakvi su Klinci od dva metra? Je l' to za decu?

Ma ne stizem da citam :(
Klinci od dva metra su odlomci knjiga i tekstovi nekih od najpoznatijih pisaca savremene knjizevnosti.
Izbor tekstova je napravila Ljubica Arsic.

Bacila sam samo pogled.
Sta znam da je nisam dobila ja to ne bi kupila.
Ovako sam sve jedno srecna sto je imam.

I sta se mislis kupi Djurdjevicku !

E da objasnili su mi po kom kriterijumu biraju knjigu nedelje.
Ova je npr zato sto je autorki izasao novi roman pa da se najavi kao.
Ona prosla jer je izasao nastavak pa da oni koji nisu znali , saznaju...
Tako nekako ...navodno ima neke logike uvek.

Posavetovaše me da pitam ovde:
Naime, kupila bih drugarici ,,Kerine dnevnike", pošto voli ,,Seks i grad", ali ne bih da se zeznem, pošto nisam neki veliki obožavalac serije. Da li je neko možda pročitao, pa da iznese svoje mišljenje, meni to deluje kao neka tinejdzerska.

Njao, koja sam ja dileja...:roll:
Ceo dan se tripujem da danas počinje sajam, i pevam "stigao je sajam, stigao je sajam, uz'o sam od Pere neke pare na zajam" :zurka:...sreća pa sam proverila na netu, već sam isplanirala da idem sutra :dash:

Rado, dušo, ti si matematičar? :D
Ako jesi, imam nešto za tebe - "Čika Petros i Goldbahova hipoteza"
Fenomenalna knjižica, ebemliga da l' ima 100 strana, ali svaka je zlata vredna :aha:

Ima još i "Papagajeva teorema", ona me nije baš razbucala kao ova gore, ali je takođe super :D

Ebt, još sva srećna, od sutra sam na odmoru, pa ću prvi put u životu čini mi se da odem radnim danom pre podne na sajam, k'o čovek bre, a ne da se večito gazim vikendom sa milion ljudi :(
Al' nema veze, i za 7 dana ću biti na odmoru :zurka:

Njao, koja sam ja dileja...:roll:
Ceo dan se tripujem da danas počinje sajam, i pevam "stigao je sajam, stigao je sajam, uz'o sam od Pere neke pare na zajam" :zurka:...sreća pa sam proverila na netu, već sam isplanirala da idem sutra :dash:

Rado, dušo, ti si matematičar? :D
Ako jesi, imam nešto za tebe - "Čika Petros i Goldbahova hipoteza"
Fenomenalna knjižica, ebemliga da l' ima 100 strana, ali svaka je zlata vredna :aha:

Ima još i "Papagajeva teorema", ona me nije baš razbucala kao ova gore, ali je takođe super :D

Gle:
http://gb.toolbarhome.com/search.aspx?srch=ku&q=čika+petros+i+goldbahova+hipoteza
Daj neki podatak još, pliz.
Papagajevu teoremu imam. Pre dve godine sam je čitala, i da ti pravo kažem, nisam je završila. Dobro si me podsetila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back