tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
videh onu knjigu klub debelih zena u laguni pa ne znam dal je neko to citao...mis' nisu debele vec ono su price o trudnoci i iskustvima sa njom...
citala davno ... i zaboravila ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videh onu knjigu klub debelih zena u laguni pa ne znam dal je neko to citao...mis' nisu debele vec ono su price o trudnoci i iskustvima sa njom...
Jao, ti si muško.Nisam obratila pažnju.
Izvini, onda moj komentar možda i nije na mestu, ja sam to sa ženske tačke gledišta. Ne znam uopšte kako muškarci gledaju na to...
![]()
Ja sam pre par dana pročitala Mati pirinča.
Teška knjiga o teškim životnim sudbinama. Nije baš za more i relaksaciju, ali je svakako treba pročitati.
Uf, ni ja to ne volim.Imam neki trip da sve što se piše o stvarnim osobama, bile one savremenici ili ne, mora da ima neku činjeničnu potporu...Čitala sam odlomak Drud-a i dopalo mi se, ali mi je odmah zasmetalo uplitanje Čarlsa Dikensa u priču...
Ne kupujem još, čekam tvoje utiske...
Heburljiva. Napaliće te...Kupila danas 'Unu' od Mome Kapora. Videcemo kakva je...
dA LI ste citale Deca ponoci od Salmana Rudzija?
jos '81. objavljen, a ja tek nedavno cula za njega
Pre jedno 10 godina imala si više od, jedno, dvadeset, Šiki. Živo me zanima kako taj uzrast može biti proglašen za "premlad" za bilo koju (i kakvu) knjigu, a kamo li za Ruždijevu Decu ponoći? Lično mislim da si isuviše lenja da iščitaš bilo šta što ima više od dvestotinak stranica. Heh, žena sa takvim dupencetom, pa da uživa u Deci ponoći od 800 stranica, cirka...Ja sam probala pre jedno 10 godina pa odustala.
Bila sam premlada za tu knjigu.
Sad nemam volje da joj se vratim, iako sam citala ostale njegove knjige.
A skoro sam saznala za njegovu knjigu "Tlo pod njenim nogama " i zanima me kakva je.
Nije Moma nikada bio toliko, pogotovo ne na taj način naklonjen erotici,hahaha... moma ko klelandova fani hil![]()
Nije Moma nikada bio toliko, pogotovo ne na taj način naklonjen erotici,
ali, zašto ne - erotiziranost jedne Fani Hil može se uporediti sa bilo čijom erotičnošću,
pa čak, u krajnjem, i sa Borčicinom i mojom.![]()
Nije mi drugo, al' 'oću da pocrniš i crkneš od muke! One, bibliotekarske, ma šta to značilo!aj borcicina, al' sto ugura sebe u tu pricu crni ti a crn ti i ja![]()
Nije mi drugo, al' 'oću da pocrniš i crkneš od muke! One, bibliotekarske, ma šta to značilo!![]()
Ja bih da citam nesto zabavno,duhovito... Jel ima neko predlog?![]()
Meni je zasmetalo Dikensovo ime u romanu, ali, od starta je sve fikcija i nekako se bas lijepo uklopio.
Citala sam kritike ovog romana, i sve su pozitivne... a meni je mnogo bio dosadan na pocetku.
Nisam citala dosadniji i sporiji pocetak romana. Previse davi sa opisom djela. Mislim da je Simons ovim romanom malo pokusao da se opet prebaci na neki drugi zanr, sada malo klasicniji, pa je gledao reakcije.
Roman je pun neke blage ironije... pripovijedac je jedan zavidan i veoma los pisac, pa je malo i komican
Samo da znas da imas dva dijela. Ja sam procitala tek prvi, a sve mi se cini da je drugi dio sjajan.
da li si citala Strvinarsku utjehu?
Simons je veliki ljubitelj sahovskih partija... pa je to prozeo i u ovom djelu... nadam se da ce to malo produbiti u drugom dijelu
Kupila danas 'Unu' od Mome Kapora. Videcemo kakva je...
ja još uvek čitam plavi bicikla i ne mrdam od desete strane, me mi ne leži em nemam vremena
Jel normalno da na moru mislis na forumase???
Ako jeste onda Rado i Medo da znate ja sam nekako non stop mislila na vas.
Na Radu jer sam odlagala citanje traktora menjajuci je za druge knjige celih 14 dana , a na Medu jer mi je znak Intercontinental bio non stop pred ocima.
.