>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Petica iz tugovanja - Lilly Winston...
Kazu da je dobra. Jel citao neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petica iz tugovanja - Lilly Winston...
Ja ne izguglah ništa. Ko je izdavač?
Joooj ne mogu da se odlucim da li da kupim Macje oko/Atvud ili Bela garda/BulgakovMislim se Bulgakov je Bulgakov, ali cita mi se i ova druga....
Mačje oko ti je sada na akciji, a Zlatni Rusi će kasnije, na sajmu, verovatno biti jeftiniji. Mada, ja ih kupujem redovno. Moja ti je preporuka Mačje oko.
Hvala tiNisam znala da su knjige koje izdaju Novosti na sajmu na snizenju.
Mrzi me da pretrazujem ....jel citao neko http://laguna.rs/index.php?m=naslov&id=611
ili nesto od Suzan Vriland ....preporucila mi je drugarica DEVOJKA U ZUMBUL PLAVOM
meni se cini ok IZLET, a sad vidim i Slikari i modeli su njeno delo pa jel ima medju vama neko ko je kupio neku od tih knjiga , citao i ko bi dao svoj komentar ???
devojka u zumbul plavom...suzan vriland...
kad god sam pravila pauzu u citanju nisam mogla da prestanem da razmisljam o njoj...
vita brevis...justejn goreder...
solidna, interesanta, za mene vise iz istorijskog i religioznog aspekta...nego kao ljubavna prica...
ipak, nekim ljudima bih je svakako toplo preporucila kao obaveznu literaturu... (citaj snezna kraljica)
Ja pretrazivala malo ...
Evo sta kaze skvo.
A Mirabel kaze da je za ispiranje mozga odlicna .
Ako ja znam sta to znaci ubite me
Znaci da eliminisem odmah slikari i modeli....dobro ta mi i jeste delovala najdosadnije.
Hvala![]()