Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hihihihi dobar nik Kerefeka.
Vidim citala si dovoljno da shvatis da ces dobiti packe od mene ako pitas nesto sto je pisano skorije :lol:

Nisam bila u Uscu nesto nemam ideju sta bi kupila vise od Alnarija pomalo su utanjili sa onim knjigama za moj ukus. Plus sam tek juce dobila karticu iako sam clan vec godinu dana.

Iskustvo od ranije kaze da te poklon knjige nisu nikad nesto spec.
U pravu je neko gore ko je pricao o tome kako se pravi akcija.
Najcesce sluzi da se rasprodaju knjige koje tavore.
Verujem da je poklon knjiga jedna od tih.

Hvala za nick.Bilo je tesko biti originalan u moru vec zauzetih :)
Sto se tice Alnarijeve akcije, tako sam i pretpostavila...I moja iskustva govore u prilog tome.Zgodno mi je da sutra svratim, pa cu videti...

Prva kupoholicarka mi je bila simpaticna..Pravo osvezenje...Ostale nisu stigle na red iako ih uredno kupujem.Citala sam i Umes li cuvati tajnu i u najvecem delu je bila zabavna, ali priznacete, limunada...Ipak, ja kao i Mirka Sizika, ne mogu da se otmem Kinseli..U principu, ne volim bas takve knjige, ali Sofi definitivno ima nesto cime me natera da ih ipak citam...
Koben...prvi triler koji sam citala bio je Nikom ni reci..Ok, ali tu sam shvatila da trileri nisu ono sto volim da citam, vec samo da gledam.
Cetvrta kraljica mi se dopala,ali po meni nema kraj.Kao da ima jedno poglavlje vise ili manje.Mislim, trebalo je da se zavrsi jedno poglavlje pre ili da ima bar jos jedno. Inace mi se prica bas dopala.

Konstantinovo raskršće je super, bar po mom mišljenju, jer do sada nisam čitala ništa slično, a i radnja se dešava u mom gradu, a to je retkost.

Tačno, ti si je komentarisala, sad se sećam :D
Baš me je zaintrigirala, moraću da je kupim.

Inače, danas pominjete ovu Gojine utvare, i ja se ceo dan pitam imam li ja to...i proverim kad sam stigla kući i stvarno je imam, kupila i zaboravila na nju. Imam i ovu Četvrta kraljica, i nju sam smetnula sa uma. Ume to da mi se desi, povremeno, čak sam par puta kupila duplikate :rumenko:

Kupila sam na shopping nightu "Mrtvi do mraka " za ćerku. Mene ta tematika paranormalne fantastike ne zanima baš mnogo, ali ona se baš naložila. Dete (14) koje nije ništa htelo da čita, kao i većina današnje dece i mladih, a i ostalih. (osim izuzetaka sa Biblioteke :worth:), progutala je Sumrak, Pomračenje i sad nastavlja ostale knjige Stefani Majers.... Inače ja knjige ne kupujem jer nemam gde da ih držim, a i ono što mi se poslednjih godina čita (laka, neopterećujuća štiva) se uglavnom čita samo jednom, pa nema potrebe da ih posedujem, ali ovo sam ćerki sa zadovoljstvom kupila, samo kad hoće da čita, šta god da je. Naručila je više stvari (majice, parfem, kremu) i sve sam joj kupila, al najviše se obradova knjizi :)

Bila danas u Uscu...Kupila Duhove nad Balkanom, Gordane Kuic i kompletirala tetralogiju..Odustala od kupovine tri knjige, jer najavljeni naslovi jos nisu izasli,a i ta cetvrta knjiga koja je poklon za tri kupljene, ne moze da se odabere od tri ponudjene..Ponuda je takva da se naslova i ne secam..

Bila danas u Uscu...Kupila Duhove nad Balkanom, Gordane Kuic i kompletirala tetralogiju..Odustala od kupovine tri knjige, jer najavljeni naslovi jos nisu izasli,a i ta cetvrta knjiga koja je poklon za tri kupljene, ne moze da se odabere od tri ponudjene..Ponuda je takva da se naslova i ne secam..

...koliko su prve dvije dobre, toliko je treća očajna...ali baš....

Hoces da mi budes mama...? ;)...

Nego, jesu i ove godine kao i prosle delili flajere kao poklon uz kupljenu knjigu ?:whistling:

Može, dece nikad previše;)
Nisu ništa delili, ja sam kupila u onoj velikoj knjižari na uglu Kneza i Djure Jakšića (ako se ta ulica još uvek tako zove), mislim da je i to sad IPS. Čak su se tu nešto razmišljali imam li popust, jer na knjige sa top liste nije bilo popusta... ali dobila sam 10%. Dovoljno da košta 585, a ne 649 din., psihološki efekat: nije 600, nego 500 :)

Sve se slažem za Gordanu Kujić! :worth:
Duhovi su mogli i da ne budu napisani, ili bar pročitani.. a Legenda o Luni Levi i Bajka o Benjaminu Baruhu su dobri, ali je trilogija Miris kiše, Cvat lipe i Smiraj dana na Balkanu, po meni - neprevazidjena

Bila u Laguni i kupila:

U Lučijinim očima
Samantina pisma Dženifer
Veridba je dugo trajala
Fotografija
Gojine utvare
Mačje oko
Tri juna
Oko čega smo se sve...
Dnevnik jedne obične žene

Kako sinoć završih Bolji čovek Anite Nair (nije loše), šta vas zanima od nabrojanih da pročitam dok traje akcija? I vi koje ste kupile, požurite s čitanjem pa javite utiske, "da se ne ispustimo".:)

Meni se sviđa. Prati tri žene istovremeno, koje žive same, svaka na svoj, originalan način, daleko od urbanog. Pisac je biolog, tako da možeš nešto i da naučiš o biljnom i životinjskom svetu.

E pa evo me posle procitane cele teme.Trebalo je vremena, ali isplatilo se....Zene, skrooooooz ste zabavne i konstruktivne.Pa, ako me primate u drustvo....Doduse, o nekim knjigama o kojima bih rado prodiskutovala vec je bilo reci i polemike, pa se necu ponavljati.
Bila sam u Uscu i ona Alnarijeva akcija je potpuno razocarenje...Uzela sam Duhove nad Balkanom - imam prve tri,pa da kompletiram.Nameravala sam da kupim sva tri dela Dzingis Kana,ali zatekoh samo treci...Za dve kupljene knjige dobila sam 10% popusta.Trazila sam da vidim sta poklanjaju za tri kupljene knjige, i naslovi su bili toliko ocajni da ih se ni ne secam,a ne znam ih ni sa Alnarijevog site-a.Tako da...niste nista propustile...

A mene zanima Radin komentar na Zamak u Pirinejima.
Ja dohvatila da citam "Jedi , moli, voli" ...

Jooooooojjjjjj :dash: udavih se .....al resena sam da procitam do kraja da vidim dokle ce da smara , i jel nesto naucila il je ostala curka ....al skepticna sam , skepticna .......

aj pa izvesticu vas....ako je pak neka citala , nek iznese svoje vidjenje ...jer ja sam onako bas ....ozbiljno naostrena da ubijem i zakopam glavnu junakinju par metara pod zemljom , al i da je preko toga zalijem krecom da se ne povampiri i napise jos jedan deo ....

Mirka, povampirila se...Drugi deo ce uskoro biti u prodaji...Videh u Alnarijevom novom katalogu...
Mada,pored nekih dosadnih delova, meni prvi deo nije los.Ili je to zato sto sam bila u nekoj kezavoj fazi.Uglavnom, tad mi je prijala.

VIdela sam ....o sudbo kleta ....ona ce opet da zaradi grdnu lovu na gluposti.
Samo ovaj put ja necu da kupim knjigu i da se nerviram , ne ne ....nije mirka naivna vise ...

Videla si do kraja moj utisak o knjizi ....necu da se ponavljam ....sustina je da ja tu knjigu nikom ne bih preporucila.

Rado ..pocela da citam ljubavne igre.
Za sad ...nakon 50 strana .....vrcavo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back