Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Teško je naći dobrog čoveka"- Fleneri O Konor - izbegavala sam čitanje ove knjige godinama misleći zbog naslova da je u pitanju najgora bljuvotina:lol:. Kako sam se za'ebala :mrgreen:

Ne pamtim da sam ikad čitala priče koje su me više šokirale:eek: Stil mi se sviđa:super: ali je ne preporučujem osetljivim dušama :lol:

Mirka, upravo sam shvatila da sam prevarena od Alnarija, pa te molim za objašnjenje, ako slučajno znaš. Preksinoć sam kupila Molitvu moje majke u njihovoj knjižari i platila je 449din.(znači samo 10% popusta) i Saru(Outlet) za 249din. tj. bez popusta. Objasni mi, molim te gde se denuše onih 20%popusta za članove(imam člansku kartu). Pitala sam i njih mejlom,ali mi nisu odgovorili.

U kojoj knjizari ???

20 % il vise imas samo kupovinom preko neta , i u njihovim objektima kojih je jako malo u gradu pa cak i u zemlji. Knjizare su im distributeri i prodaju po univerzalnim cenama i to bez popusta.

Te knjige od 249 su vec na akciji pa onda nema popusta.

Ja sam citala od nje Prada cizmice i ostale krpice...
Isto tako, knjiga za opustanje, ne moras biti 100% ukljucena dok citas, brzo se cita.

Citala sam odlicne komentare za tu knjigu i pisu da je medju tim lakim stivom ovo jedna od kvalitetnijih knjiga ako to uopste moze da se poredi po kvalitetu.

Al sam nesto kad sam videla taj naslov skepticna ...i kratak size koji stoji uz nju mi se ne svidja...jel ima u toj knjizi neke mracne note il sam ja to nesto istirpovala ???

http://www.alnari.rs/alnari/MOLITVA MOJE MAJKE.aspx

Koliko ja vidim Rado ta knjiga se kod njih vodi kao rasprodata tako da je veliak verovatnoca da si je zato platila sa manjim popustom.

Ne znam koliko je bila pre ....

Kad je procitas molim te daj svoj komentar ovde i ako bude valjala nesto prosledi je meni na citanje :)

Ja sam se inace vratila Zamku u Pirinejima, resena da je procitam u inat sebi .

Borba je velika al sta je jedna knjizica za mene posle one knjizurine iz ekonomije :)

Koliko ja vidim Rado ta knjiga se kod njih vodi kao rasprodata tako da je veliak verovatnoca da si je zato platila sa manjim popustom.

Kad je procitas molim te daj svoj komentar ovde i ako bude valjala nesto prosledi je meni na citanje :)

Borba je velika al sta je jedna knjizica za mene posle one knjizurine iz ekonomije :)
Sada mi je stigla poruka od Alnarija, kao nisam obmanuta već je njihova cena već sa 20% popusta, i ja sam dobila još 10%.

Onda sam ja, izgleda, mnogo glupa!

Čitaću je čim završim Hroniku palanačkog groblja.

Cek cek cek polako , ja sam slaba sa matisem to znas vec, sta su ti rekli ???

Po sajtu cena knjige je 499.
Toliko kosta verovatno i u obicnim knjizarama ...
Ako si ti platila 449 ...kako je to 30 %

Jao ja sam aplicirala za PR alnarija niko me nije zvao :(
A da jeste al bi vam sredjivala popuste ....jaooooooooooooooo :)

Ma ne sad gledam sajt i ostale knjige , nisu ti naplatili adekvatno definitivno.
Za ostale knjige kupovinom preko sajta cena sa popustm se umanjuje za 20%
Nema nigde pomena dodatnih 10 % znaci to sto su ti odgovorili nema veze sa mozgom.

A sto lepo ne okrenes telefonom ...klub direktno pa nek ti pojasne uzivo.

Cek cek cek polako , ja sam slaba sa matisem to znas vec, sta su ti rekli ???

Po sajtu cena knjige je 499.
Toliko kosta verovatno i u obicnim knjizarama ...
Ako si ti platila 449 ...kako je to 30 %

Jao ja sam aplicirala za PR alnarija niko me nije zvao :(
A da jeste al bi vam sredjivala popuste ....jaooooooooooooooo :)

Ovo je u Alnarijevoj knjižari,u Merkatoru u Nišu. Pitala sam sada telefonom knjižaru, dečko mi reče da su prestali sa tim popustom od 20% još 2008. godine, i da važi samo za internet porudžbine, što sa poštarinom, reče, dođe na isto. Nije mi toliko do popusta koliko do isterivanja pravde.:mrgreen: A baš me zanima koliko košta u drugim knjižarama.

Ma da ja narucujem netom jer nema ni jedne knjizare njihove koja mi je negde usput, tako da onda uz postarinu knjigu platim taman toliko koliko je puna cena.

Da , definitivno su nesto smuljali.
Ne znam nista vise da ti kazem jer kazem ti moje porudzbine su jasne i em pratim netom em koliko u porucivanju kazu toliko uvek platim.

Nasa posla sta drugo ...

http://www.alnari.rs/alnari/club.aspx
Evo šta piše. Svako normalan bi video da knjiga od 499 dinara u njihovoj knjižari ne može člana kluba da košta 449 dinara. Dakle, obmana.

(Neću više da dosađujem :confused: )

Ovo je izuzetno konfuzno napisano i moze da se tumaci tacno onako kako ti je on i rekao , tj da si kupovinom kod njih vec unapred dobila 20% a onda na licu mesta jos 10 %

Al je mnogo glupo ako znamo da cene mogu da se vide na netu i da se na te cene kupovinom preko neta ostavaruje 20% .

Sad je samo pitanje jesu li alnarijeve knjige u drugoj nealnarijevoj knjizari skuplje 20% od 499. A to ne znam kako da proverimo.

Koje?:)

Vrlo je slicno Sofijinom svetu.
Isti je stil pisanja u te dve knjige i tematika je donekele slicna .
Suvise se rasplinuo o jednoj stvari iz dva ugla pa me gusi .

Dok su mu knjige tematske sve mi je super , kako udje u filozofiju smori me sasvim.
I dalje mi je Vita Brevis najjaca.
Procitaj tu knjigu ...

Vrlo je slicno Sofijinom svetu.
Isti je stil pisanja u te dve knjige i tematika je donekele slicna .
Suvise se rasplinuo o jednoj stvari iz dva ugla pa me gusi .

Dok su mu knjige tematske sve mi je super , kako udje u filozofiju smori me sasvim.
I dalje mi je Vita Brevis najjaca.
Procitaj tu knjigu ...

pokusala davno, ali me je smorila, jer to bese neka zenska perspektiva-pismo nekoj istorijskoj licnosti, podseti me zaboravih?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back