Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Ja ću sad malo da vas udavim, čekam da mi veš mašina završi
pa da iskoristim da prokomentarišem još neke knjige koje ste pominjale poslednjih dana.
Dakle, ima knjiga, koje brzo i sa zadovoljstvom pročitam, svide mi se i posle nekog vremena ne znam ni da sam ih čitala, a pogotovo se ne sećam o čemu se radi... Takav je slučaj sa Toni Parsonom. Znam da sam nešto čitala, ali nemam pojma šta. E, zato ja zapišem sve što čitam, pa sam iskopala da sam pre jedno 3-4 godine čitala Pravu porodicu.... i ništa, kao da nisam.
Ali zato se Senke vetra odlično sećam, iako sam se s njom mučila slično kao sa Zamkom u Pirinejima.
Ipak te knjige imaju neku težinu, neku ozbiljnost... potrebno je uložiti malo više truda i vremena da se pročitaju, ali se zato mnogo duže pamte....
Mada sam u poslednje vreme ja uglavnom raspoložena za laku literaturu tipa Sofi Kinsela.... čitam uglavnom u autobusu i moja bibliotekarka već zna da najviše volim knjige lakog sadržaja, ali i lagane po gramaži da mi ne budu preteške za tašnu
pa da iskoristim da prokomentarišem još neke knjige koje ste pominjale poslednjih dana. Dakle, ima knjiga, koje brzo i sa zadovoljstvom pročitam, svide mi se i posle nekog vremena ne znam ni da sam ih čitala, a pogotovo se ne sećam o čemu se radi... Takav je slučaj sa Toni Parsonom. Znam da sam nešto čitala, ali nemam pojma šta. E, zato ja zapišem sve što čitam, pa sam iskopala da sam pre jedno 3-4 godine čitala Pravu porodicu.... i ništa, kao da nisam.
Ali zato se Senke vetra odlično sećam, iako sam se s njom mučila slično kao sa Zamkom u Pirinejima.
Ipak te knjige imaju neku težinu, neku ozbiljnost... potrebno je uložiti malo više truda i vremena da se pročitaju, ali se zato mnogo duže pamte....
Mada sam u poslednje vreme ja uglavnom raspoložena za laku literaturu tipa Sofi Kinsela.... čitam uglavnom u autobusu i moja bibliotekarka već zna da najviše volim knjige lakog sadržaja, ali i lagane po gramaži da mi ne budu preteške za tašnu

Meni je sve to "Déjà vu" - već vidjeno, odnosno pročitano.
ali je entertaining
ja svakih par godina uzmem nesto, i uvek se odusevim, a ne znam tacno zasto... valjda zato sto je izvorni ludak... Je l citao neko Pana? 

Gomila likova, detaljisanje u najsitnija crevca...