Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"zasto muskarci vise vole kucke" od seril agrov.....
by the wat ja inace ne volim da citam , ali sam se posle 5 strane odusevilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tako da je za potupunu preporuku zeneeeeeee

...Pa recimo .... *Kci srece...Kuca Duhova i Portret u sepiji ....= Izabela Aljende...
Sve tri su fantasticne i prate jedna drugu....

Zatim...
* Dvadeseta supruga = Indu Sundaresan i nastavak iste...Svetkovina ruza...

I da svima preporucujem....

*Idi kuda te srce vodi....= Suzana Tamaro.... moja najomiljenija...:heart:

kupila za more,a mozda i procitam pre mora,bar jednu
henri miler "sexus" :rumenko:
dostojevski "le double,préface d'andré green" ne znam kako je kod nas
muriel barbery "elegancija jednog jeza" bukvalni prevod naslova by linda lee (originalni naslov "l'élégance du hérisson" ) po tome je sad snimljen neki film ,kao hit knjiga,pa ajd da vidimo
je l neko citao
nisam nasla dekameron,muvalo :(

e da,naisla sam na naslov "dnevnik jedne neverne zene" i secajuci se teme na dipu pozelela da je kupim
medjutim mm se motao tu okolo i nisam smela da se uhvatim za istu :lol:
posle sam uspela da se zavucem u neki cosak fnac-a i procitala da je kao neki lik zaljubljen u udatu zenu i poverava se najboljem prijatelju,pa taj prijatelj pozeli da je upozna koliko ga je intrigirala cela ta prica,na kraju pominju neku trojku emocionalnu i eroticnu :rumenko: moracu da prosvercujem tu knjigu,po cenu da me forumsko javno mnenje osudi i prezre

Umberto Eco je o estetici u srednjem veku, starim spisima u kojima se vidi odnos njihov odnos prema lepom, razvijanje teorija o estetici....itd.

Bog nije veliki - ateisticka biblija :lol:

Gordon Ramsay je onaj ludak kuvar koji maltretira sve redom na TV-u a ovo je njegov kuvar.
Inace sam skroz zaljubljena u njega. :D

"zasto muskarci vise vole kucke" od seril agrov.....
by the wat ja inace ne volim da citam , ali sam se posle 5 strane odusevilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tako da je za potupunu preporuku zeneeeeeee
sutra cu da je kupim!
preporucujem: "ispovest jedne londonske prostitutke"
jako je dobra knjiga... narocito meni, poprilicno se moj mozak slaze sa njenim... pih/... :rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

muriel barbery "elegancija jednog jeza" bukvalni prevod naslova by linda lee (originalni naslov "l'élégance du hérisson" ) po tome je sad snimljen neki film ,kao hit knjiga,pa ajd da vidimo
je l neko citao

Ja sam čitala Otmenost ježa, jaka knjiga, dopala mi se. Da ne poveruješ kakvog čoveka(u ovom slučaju ženu) možeš imati u najbližem okruženju. Kreni od nje!

je l neko citao

I ja sam procitala "The elegance of the hedgehog", lepa knjiga. Meni je kraj romana potpuno neocekivan, valjda sam zamislila osobu sasvim drugacije. Po meni toj osobi ne bi promaklo da vidi i cuje sta treba na kraju knjige (da ne pricam dalje posto Linda hoce da cita).
Volela bih da je roman bio duzi, da vidimo sta se desilo sa ostalim likovima. (ja sam svoj nastavak smislila doduse)

Mene je ova odusevila...Nije tip romana,ali je veoma poucna,jer smo i kao ljudi,i kao zene razlicite,pa na razlicite nacine shvatamo pojam ljubavi...Meni se barem dopala,a evo naslova i autora: "Pet jezika ljubavi(Kako da pokazete iskrenu odanost voljenoj osobi)"-gari Čapman..Citat iz knjige:"Ako ispoljavas ljubav na nacin koji tvoj bracni drug ne razume,on ili ona ce misliti da nisi pokazao ili pokazala ljubav..Problem je sto vas dvoje govorite razliciti jezicima ljubavi..A oni su:
1.Kvalitetno vreme
2.reci priznanja i odobravanja
3.Pokloni
4.Cinjenje usluga
5.Fizicki dodir...Pa,ko voli neka izvoli....To je moja preporuka.

Posle fajrronta - romansirana biografija Pavla Vujisića. Interesantna priča o nekome ko je glumio zbog para, a bio naturščik i vanserijski talenat. Uz to velika boemčina i zaljublljenik u reku. Lepa i pitka knjiga.
upravo sam kupila knjigu Lamurova ljubav po preporuci u knjižari, pa me interesuje da li je neko čitao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back