Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ljubavni romani? Oni što se čitaju na ležaljci između dva plivanja.....? Čitate li ih?
Da li smatrate da postoji "kultura čitanja".....tj. nepisano pravilo da se na plažu ne tegli "Tostojevski" već neka "laka" literatura ili idete hrabro pod suncobran sa trenutnom glađu za određenom knjigom...
Ili, možda kokosi i more ljuškaju vašu koncentraciju levo desno, pa knjigu koristite da preko korica virkate na zgodne tipove....:per:

Na plazu se tegli mozda "To-sto-je-v(i)ski" ali nikako Dostojewski:mrgreen:

Na plazi nemam tako i tako koncentracije, bas zbog :per: :rotf: ;) tako da na plazi ne citam, osim mozda Asterix ili neku ilustraciju, svetski trac i td...
:):bye:

A ljubavni romani? Oni što se čitaju na ležaljci između dva plivanja.....? Čitate li ih?
Da li smatrate da postoji "kultura čitanja".....tj. nepisano pravilo da se na plažu ne tegli "Tostojevski" već neka "laka" literatura ili idete hrabro pod suncobran sa trenutnom glađu za određenom knjigom...
Ili, možda kokosi i more ljuškaju vašu koncentraciju levo desno, pa knjigu koristite da preko korica virkate na zgodne tipove....:per:

meni je plaza= poneti tonu raznoraznog stiva i lakog i teskog i kultne i novopecene, samo da ne ponestane knjiga, propalo bi nam letovanje... jedne godine pale se u perastu svetla na plazi, nas dvoje ko na duseku, ko na lezaljci i ckiljimo svako u svoju knjigu :lol: prolaze dvojca koji su nas to jutro videli na slicnim pozicijama sa nosevima u tim istim knjigama i :eek::eek::eek: ne mogu da veruju

Taman u vreme kad napustas svoj kovceg i kreces u potragu za svezim vratovima deva i vrebas da bi ih stabovala, od 20-00h, u celoj Knez Mihajlovoj i okolnim ulicama radice butici i prodavnice gde ce prodavati robu od 10- 50% popusta...Posto ce biti , verovatno, otimacine iako se svi zale na finansijsku krizu, bice ti veliki izbor naivnih kupaca...mozes u kabini za presvlacenje da ih docekujes ....:sad2:

E, sad jedna od prodavnica je i Laguna....:lol:

Gde je Lyon...? Da doda nesto ako sam zaboravila...;)

ma zabole me za kulturu citanja...

:)

meni je plaza= poneti tonu raznoraznog stiva i lakog i teskog i kultne i novopecene, samo da ne ponestane knjiga, propalo bi nam letovanje...

:)

Ja ko Alal... na more nosim 20 grama odece, i pun ranac knjiga... svakakvih. I na kraju opet kupujem i na licu mesta: na moru mogu da procitam i sve one stvari koje mi kod kuce "traju" godinu dana - Uspon i pad treceg rajha, Cemerna zetva... i slicni uzasi... a naravno citam i krimice... e jedino sa ljubavnim romanima za sada imam problem, stvarno me smaraju... ali sam sebi obecala Danijelu Stil ovog leta :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back