Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pirke me je i rastuzio i zabavio.
Sve u istoj knjizi.
Ali, dobar je. Volim ja takve knjige, bas ovakve kakvu je napisao.
Ima i dosta humora, bosanskih fora, pa sam se cesto smejala, a to mi u ovom casu beskrajno treba.
Sada citam ``Trece poluvrijeme``, zaintrigirao me je Pirke.
Nesto me ``nasli`` Bosanci, mada ni jednog licno ne poznajem.

I da cestitam svim curama sve ono cime su se hvalile sa razlogom, ime za bebu, Jovan je divno ime, pa polazak u skolu... pa odlazak u Novi Sad, za mene posle R. i S. najlepsi grad na svetu, gde su mi se desile najlepse stvari u mom zivotu.
A sad idem da malo proplacem, jer sam se setila necega... Ne zamerajte.

Ovakvu ću da kupim kad budem bila penzionerka.:)

A da ti počneš lepo serijsku proizvodnju takvih, pa svi da imamo takvu, a ti da zaradiš. Ali to da počneš odmah, nemoj da čekaš penziju.
Ja verujem da bismo sve iz ove naše vesele družine volele da imamo takvu. Barem ja bih!! Samo još da dodaš neku šipkicu za lampu! I neki mali stočić ili bar površinu za šoljicu s kafom, čajem, vodu... a možda i malo veću za neko meze..
jer nećemo imati razloga da je napuštamo.
i nošu ispod :zcepanje:

Poslednja izmena:
Super foteljica! :)
Aaa, ja gledam TV, samo spartam kanalima i zadrzavam se po par minuta. ;)
U sustini, komotno bih mogla bez TV-a.
UZIVAM U TISINI i volim kad izadjem u dvoriste i osluskujem vetar, cvrkut ptica, graju dece sa ulice...:heart:
Jos uvek mi nije dovoljno toplo da citam ispred kuce.
Citam Kobena, nekako mi je nametnuta! :neutral:

Cure, hvala vam na lepim zeljama za moje buduce djake prvake :heart:

Rado, Lamar poslusacu vas za knjigu "Troje" cim stignem da skoknem do biblioteke.:D

Kanela sto se imena tice moj jedan od prvaka se tako zove :heart:, sta vise reci sem da je ime predivno :heart: Inace kada mu tepamo, tacnije ja, zovem ga skraceno Joko , celo ime mu izgovaram samo kada napravi stetu, a to se desi x puta u toku dana :lol: tako da znas.;)

Cure ove knjige sto daju uz grand kafu, meni nijedna poznata, pa bi mi trebala pomoc koju od njih po vasoj preporuci, a imate u vidu sta ja volim da citam:mrgreen: , da izaberem.Ala objasnih :lol:

Arwena, tu od Pirketa nisam citala pa javljaj kakva je.
Meni se od njega ona njapopularnija Tajan adolina piramida, nije narocito dopala.

Rajka, tacno i kada se ne bi videlo ko je poslao ovaj post, ja bih znala od koga je :lol:
Jako mi se dopada fotelja, mada moram priznati da je mogla i malo udobnija da bude.
A Biickine izmene usvajam u celosti :lol:

TV ne pratim, osim po nekada Slagalicu, neki film, ili neku seriju. Ali generalno je ugasen, i samo ciljano ga pustam.

Nalence, zna se ko je ovde merodavan za savete u vezi kupovine knjiga :malav:

The Box – Slavoljub Stankovic, Rende, 250 str, 9/10

Volim bre ovo Rende. Veliki prored, velika slova… ma milina. Mogla bih i u mraku da je citam :lol:

Likovi iz knjige se bave pakovanjem pri selidbama, i to selidbama ambasadora kada odlaze sa duznosti iz nase zemlje (90-ih godina).
I tako vas, osim sto pise o osobenostima svake ambasade i ambasadora (sto je vrlo zanimljivo), neprimetno uvuce u pricu o pocetku ovih nasih nesretnih sukoba. A pise vam o tome tako da bi cak i Bi mogla da je cita :lol:
Zanimljivo je to sto gledas stvari iz ugla nekog ko stize na mesto dogadjaja u trenutku kada “odlazi cirkus”.

Inace, sam autor je nekada zaista obavljao ovaj pakerski posao, tako da sigurno ima dosta toga autenticnog.

Sve u svemu slatka knjiga, brzo i lako se cita... preporuka :)

Jao Lamar ja nikako da pogodim :whistling:

Mada mi se javlja da je na slovo R i da merka fotelju sa brdo mesta za knjige :mrgreen:

P.S. Lamar nedaju mi reputaciju da ti dam :eek: a ja em nisam stalno tu em ih nesto cesto i ne delim , pa gde mi se zagubi visak :think:

The Box – Slavoljub Stankovic, Rende, 250 str, 9/10

Volim bre ovo Rende. Veliki prored, velika slova… ma milina. Mogla bih i u mraku da je citam :lol:

Likovi iz knjige se bave pakovanjem pri selidbama, i to selidbama ambasadora kada odlaze sa duznosti iz nase zemlje (90-ih godina).
I tako vas, osim sto pise o osobenostima svake ambasade i ambasadora (sto je vrlo zanimljivo), neprimetno uvuce u pricu o pocetku ovih nasih nesretnih sukoba. A pise vam o tome tako da bi cak i Bi mogla da je cita :lol:
Zanimljivo je to sto gledas stvari iz ugla nekog ko stize na mesto dogadjaja u trenutku kada “odlazi cirkus”.

Inace, sam autor je nekada zaista obavljao ovaj pakerski posao, tako da sigurno ima dosta toga autenticnog.

Sve u svemu slatka knjiga, brzo i lako se cita... preporuka :)

kako ti misliš na mene :zag: pročitala o čemu se radi i pomislila da bi baš volela da pročitam. I sad pošto nemam od čega da strahujem ide na spisak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back