*moonlight*
Domaćin
- Poruka
- 4.101
Nisu nam pomerali. Očekivala jesam, ali ipak, on je došao.
Garantovano je da je čistio sneg kako bismo mogli da dođemo, samo da ne odlaže.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu nam pomerali. 
OK, ali, iz biblioteke je.
A možda se jedino tako i stetnemo?![]()

Onda ništa, uzeću je ja iz biblioteke kad je nahvatam.
A što se tiče viđanja će se dogovorimo![]()
A što se tiče viđanja će se dogovorimo![]()

bravo i svaka cast!
Moonlight bravo i svaka cast!

Majce, mislim da bi i tebi ovaj Viveg legao.
Savremene teme i problemi ljudi u Ceskoj.
Vrlo je pitko i lako za citanje, a nije praznjikavo.

Tako da sam uzela ono sto je bilo gore na polici a meni pod ruku neku Suzan Elizabet Filips "Sminkerka" i jos jednu od nje "Nadji mi zenu ako mozes" ,neka laganica ,ali nesto nemam volje da ih citam.Zavrsila sam Kevina sinoc oko 12h..i bas dugo nisam mogla da zaspim.
Ne mogu da kazem da nisam negde na drugoj polovini knjige pomislila da je cudno da u sadasnjem vremenu Eva ne pominje SIliju, ali mi je ipak srce ludacki lupalo dok sam citala o njenom povratku kuci nakon masakra i setnji po sobama u potrazi za muzem i cerkom...
Mene je knjiga zasita osusevila, nacin na koji se upoznajemo sa pricom, misli i iskrenost koju Eva iznosi (neki delovi u kojima razmislja o deci pre njihovog rodjenja su mi toliko slicni mojim razmisljanjima, onim koje ne izgovaram na glas)...odmah na pocetku "znamo sta se desilo", i kroz celu knjigu putujemo do tog dogadjaja, malo mrzim Kevina, pa ga malo volim, pa mi ga je zao, pa ga se plasim podseca me na Demijana...i sa dogadjaja na dogadjaj stizemo do pocetka kraja, i tu stranice lete jedna za drugom, menjam polozaj iz polu lezeceg u sedeci u krevetu (o, da Mr Bi sasvim je jasno da si sedela za stolom - oprosti sto to stalno pominjem ali meni je citanje za stolom nezamislivo, mada bih ja Kevina ladno citala potpuno isto kao ti)...i iako naslucujem sta se jos desilo, ne zelim da sam u pravu...al ipak jesam, i verujem da se to nije desilo cela knjiga bi bila jos jedna od onih "da, procitaj je dobra je" i nista vise, ali meni licno taj "dodatni dogadjaj za koji ne znamo na pocetku, cini da mi finis citanja knjige digne adrenalin toliko da ne mogu da zaspim nakon toga, i da za ovu knjigu mogu da kazem da je zasita "moras je procitati", ali je necu preporuciti svojoj trudnoj sestri niti najboljoj prijateljici koja je ionako danima neraspolozena...
Drage zene, hvala vam od srca za preporuku ove knjige, iskreno nikada je ne bih kupila, ni po naslovu ni po opisu na koricama, i mnogo bih propustila.
Sad nemam pojmasta da radim nakon Kevina, koja bi to knjiga mogla da joj parira?
Eto kako si ga ti lepo opisala u par reci.
Ja napisah onoliko a nista pametno ne rekoh .
Bila prekjuce u biblioteci sa namerom da opet uzmem Vivega,imaju jos jednu njegovu iz 2005.god.ne secam se naslova,ali trenutno je na citanju.Tako da sam uzela ono sto je bilo gore na polici a meni pod ruku neku Suzan Elizabet Filips "Sminkerka" i jos jednu od nje "Nadji mi zenu ako mozes" ,neka laganica ,ali nesto nemam volje da ih citam.

samo da vam javim da sam živa i u domu svom
putovala sam ravno 2 dana
smućilo mi je bijelo do kraja života, da znate

A gde je izvestaj sta si citala?"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu." Toma Akvinski
Nije da ne čitam , čitam mudre misli....

pa da se 

ovakvog i
i ovakvog