moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
i vi ste mi neke drugariceDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i vi ste mi neke drugariceNe isplati mi se da se razvedem zbog Marijane![]()
Il bar ne zbog te Marijane![]()
Svakako, ako nadjem neku drugu Marijanu...![]()
imaš Marijanu Mateus![]()
i vi ste mi neke drugarice

Kad vi to lepo procitate napisite nam da li se to isplati ili ne![]()

ja sad citam "kakvi smo mi srbi"
i "covek id ecak"
Pre desetak godina sam kupila i to i Ljubav, sex i depresija. Propao je Marić skroz, sinoć sam ga gledala na nekoj TV. Razumem Danijelu potpuno.

Pre desetak godina sam kupila i to i Ljubav, sex i depresija. Propao je Marić skroz, sinoć sam ga gledala na nekoj TV. Razumem Danijelu potpuno.

ja nju ne razumem, kao što ne razumem ni njega...
ona se zaletela na iskustvo, autoritet i kakvu-takvu "moć", a on na njene mlade godine... da li je moguće da nijedno od njih nije pogledalo 10 godina unapred?![]()
cula sam nesto, inace ne pratim zivote poznatih....
nego ne znam kakve veze to ima sa njegovim knjigMA?![]()
[/B]
Izvini što spamujem. Nema nikakve veze, prosto mi je izletelo.
ja sam mislila da je diskriminisan kao naucnik....zato...a inace se razveli..i sda se pljuju po novinama?

ašla nova knjiga Šan Sa Duša citre .
Pričale smo o Carici, Igračici Goa i Zaverenicima, pa evo da vas informišem...kad već ne čitam ..

ašla nova knjiga Šan Sa Duša citre .
Pričale smo o Carici, Igračici Goa i Zaverenicima, pa evo da vas informišem...kad već ne čitam ..
) tako da posle nisam nesto bila crkla da se vracam San Sa, pored tolikih drugih iskusenja 
Znas kako. Kada sam tek dosla ovde na temu i ja sam bila mnogo opreznija u iznosenju svog misljenja. Smatrala sam (i sad smatramCitajuci ovo sam shvatila da izmedju svega ostalog sto se moze nauciti od Dane je i ovo jedna lekcija za mene.Toliko "upakujem" kritiku nekog dela da se uopste ne razume sta sam htela da kazem![]()
) da nije u redu, kako u zivotu tako i ovde, da sad JA uletim i svima ocitam sta-je-sta i ko-je-ko. Ne podnosim takav nastup 
)
da je i Dana isla ovim putem kojim sam i ja. To sam primetila jer se ona malo posle mene pojavila na temi… Kao uostalom i ti… 
Msm procitane stranice.
Citala sam i Poricanje i Projekciju. Nije lose, ali nije ni nezaboravno. Zanimljivo je to sto je glavni lik psihijatar i zaista ima dosta elemenata psiho-profajliranja tako da mi je to bilo super, a lose je sto je glavni negativac klise, sto je lik psihijatra klise (njegove traume iz detinjstva i sl). Narocito je Projekcija potpuno neuverljiva. Ali pazi, dobri su za zabavu, americki trileri.
), ali je mali format, zgodna da se nosi po prevozu. I vredi svakog povrsnog mucenja.
Paralelno sa njenom, pratimo pricu njenog suseda, starca od 80-ak koji je imao jako bogat zivot, sto u Spaniji sto u Latinskoj Americi, i on joj prepricava svoju zivotnu pricu i kroz to saznajemo o politickim prilikama i istoriji Spanije 20 v.

Danas iden u pohod na Lagunu, da potrosim pare koje nam je sindikat dao za 8.mart.
Imala sam u planu da kupim Vremeplovcevu zenu, Juliju i Drugu Bolenovu kci.
E sad, od svih , najvise me zanima Julija...da li je neko citao i vredi li kupiti?