gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
e
a
'de
je
mojra?
p.s.sanjala sam njen avatar, pa je se, eto, setih
a
'de
je
mojra?
p.s.sanjala sam njen avatar, pa je se, eto, setih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao aktivni saucesnik tog vremena i tih dogadjaja, uvek se vratim ponekom odkomku iz " Idi, vreme je" Marije Jovanovic
A ja sam knjigu bacila, toliko mi se nije dopala .
Volela bih kad bismo ovde mogli jedni drugima da preporucujemo ovakve knjige. Samo napred!
od te ljiljane habjanovic djurovic kad procitas dve knjige i procit'o si sve
ostatak je, po meni, gubljenje vremena
glavni lajt motiv je "ja pa ja"
i ja trenutno ciitam ovu knjigu(i to zahvaljujuci hellen i harmony a da njih dve i ne znajuErik Bern je po meni opasan za siroke narodne mase....citaju ga ko bestseler nemajuci pojma sta u stvari ctaju.
Dobra je i Šta kazes posle zdravo , a ako volis transakcionu dopala bi ti se i bila korisna i Ja sam ok, ti si ok.
Mi vaspitavamo Nanu po transakcionoj kad dodjes do te faze kod mene imaš tonu literature na toj bazi![]()
i ja mrzim pop psihologiju,ali ovo nije to,uopste nije fazon moc je u vamaja citam kortasara...
a cula sma za tog berna, ali sam protivnik popularne psihologije..uglavnom se iznerviram kad procitam prvo poglavlje...kao e sve je lako, moc j eu vama...itd...dobijala sma neke od tih..i stavila ih na dno police..da ih i ne gledam...bljak!!!
i ja mrzim pop psihologiju,ali ovo nije to,uopste nije fazon moc je u vama
malo je retro knjiga(1962) ali prilicno otkriva nove poglede na odnose s ljudima
nasla i procitala TOMA SOJERA,dok sam citala secala sam se kultnih recenica iz knjige "zadrzao sam se u razgovoru s haklberi finom"
"kada zelis da neki decak nesto zeli svim srcem ucini samo da mu je to nedostupno"
...
sledeci mi je haklberi fin,a to nisam citala u detinjstvu ali sam jako zelela