gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
ja tragam za lepim erotskim romanom, jel ima neko neki predlog?
..."Nazovi me"...nepoznat autor...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja tragam za lepim erotskim romanom, jel ima neko neki predlog?
jeste li neka citale malu slatku novelicu Markesa " Pukovniku nema ko da pise" , ostala mi je u secanju , davno sam je citala ...davno
..."Nazovi me"...nepoznat autor...![]()
Tad nekad,
kada je otvorena tema
lepo smo se družile
i menjale se knjigama.
O da, Rob je super,
i Dan pčela.... svega ima tu, strasti, čežnje, magije postojanja...
Murakamijeve su (bar meni) super, kao i Gordnerove...tako različiti, a prijaju.
Medju poslednjima koje sam pročitala je "Iskreno Vaš Šurik" - Ljudmila Ulickate su mi neki likovi iz života donekle postali jasniji
Eh, da ne zaboravim... Knjiga koju poklanjam svojim "uskoro udatim" drugaricama je "Ćuti i plivaj" (Kreativni centar).... Slatko će vas nasmejati....
I još nešto...ko voli vrcavi engleski humor neka ne propusti "Vodič kroz galaksiju za autostopere" i "Dobra predskazanja" (Teri Pračeta).... Doduše ove knjige više čitaju "dečaci" ali zaista su sjajne....
"Bog malih stvari" Arundanti Roj....knjiga koju obožavaju i muškarci....
Kada poželiš da se opustiš: Amanda Kvik ili Nora Roberts....
Za kišno nedeljno popodne: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari"....
Uvek, iznova i iznova: Bulgakov "Majstor i Margarita", Borhesove priče, Markesovih "Sto godina samoće", "Predeo slikan čajem"....
umf...zenske knjige...
ali ajde...
evo nekih dobrih knjiga a recimo da bi moglo da bude to sto trazis...
Ljubavnik - Margaret Diras...jedna od najsenzualnijih knjiga koje sam procitala a i prica je krajnje "emancipovana" s obzirom kad se desava (i sta se desava)...
Moje noci su lepse od vasih dana - Rafaela Bijedu....sasvim slucajno naletim na knjigu u nekoj kutiji na ulici (biblioteka Rec i Misao), nikad cula za pisca a knjiga fenomenalna...
meni je recimo Markes emotivan i brzo se cita a daleko je od "zenske" literature...
a da...."zenske" knjige ili one tako nazvane su meni cesto povrsne i zasecerene a to bas nikako ne varim...ja delim to na dobre knjige i lose a ne na muske i zenske...kad mi nesto ima epitet "zenska knjiga" vec mi samo po sebi deluje ko sranye...