Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Citam vas i mislim se ...mrzela sam lektiru , uvek sam izbegavala , sve sam te knjige citala kasnije kad sam ja htela
pod etiketom sta oni meni sta cu ja da citam.
Al nisam citala Bukovskog i ne planiram skoro.
Nisam citala ni Selindzera ...
I ko zna sta jos nisam procitala i ne mislim da sam zbog toga ista hendikepiranija.
Procitala sam bezbroj nekih knjiga za koje zna mali broj ljudi , koje mnoge ne zanimaju,volim autore koji nisu izvikani a drmnu tetoliko da posle danima ne mozes da dodjes sebi i obozavam domace pisce.Nekako uvek se prvo za njih uhvatim pri izboru, i evo posle jedno 5 godina necitanja domacih autora (osim Petrovica i Djurdjevicke ) ponovo mi se probudila zelja da citam domace redom. Tako da sam napravila listu svoju i resila da to sve pokupujem i da krenem.
Strasno me zanima kakav je talas naisao u nasoj knjizevnosti.
Inace ne znam jesam vam ikada rekla koliko sam volela da citam npr Djukanovica ( koktel menhetn mi je bio
), Danila Nikolica ( sve mi je super) ....
Al nisam citala Bukovskog i ne planiram skoro.
Nisam citala ni Selindzera ...
I ko zna sta jos nisam procitala i ne mislim da sam zbog toga ista hendikepiranija.
Procitala sam bezbroj nekih knjiga za koje zna mali broj ljudi , koje mnoge ne zanimaju,volim autore koji nisu izvikani a drmnu tetoliko da posle danima ne mozes da dodjes sebi i obozavam domace pisce.Nekako uvek se prvo za njih uhvatim pri izboru, i evo posle jedno 5 godina necitanja domacih autora (osim Petrovica i Djurdjevicke ) ponovo mi se probudila zelja da citam domace redom. Tako da sam napravila listu svoju i resila da to sve pokupujem i da krenem.
Strasno me zanima kakav je talas naisao u nasoj knjizevnosti.
Inace ne znam jesam vam ikada rekla koliko sam volela da citam npr Djukanovica ( koktel menhetn mi je bio
), Danila Nikolica ( sve mi je super) ....
VEc sam narucila od drugarice "Kaju". I cita mi se jos gomila nekog finog domaceg sveta.

, znam da je nesto u nekoj srednjoj birotehnickoj skoli, pa zaljubljivanje, pa neke pocepane farmerke.... pojma nemam), jer imam sestrica za malo pa tinejdzera, pa volim sto sam videla svet iz tog ugla. Koliko ovih "pa" u jednoj mojoj recenici